Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovbandi82

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok
    Adott egy E39 touring, amiben van egy Hertz Hbx30-as Bandpass láda, amiben egy Hertz HX300-as mély lakik. Szépen szól, de azt olvastam, nem az igazi ennek a ládának a hatásfoka, egy zárt ládában jobb lenne. Az lenne a kérdésem, hogy ha átraknám a mélyet, lenne számottevő változás?
    A másik, hogy régebben egy Soundstream USA 364-el hajtottam, ami elhalálozott, és beraktam egy Sony N502-es erősítőt neki, és így jóval kevesebb a mély.
    Nos amikor a ládámat átraktam egy másik kocsiba, ugyanilyen erősítőre, sokkal erőteljesebbek voltak a mélyek. A különbség, hogy abban a fejben 4V RCA volt, enyémben 2V mind a három. Van valami lehetőség az RCA jel felérősítésére?
    Esetleg ha erősítő cserére adnám a fejem, akkor tudna valaki tanácsot adni? Azonban van pár lényeges pont a kialakításban:
    A kábelezés és a elhelyezés miatt fontos lenne, hogy egyoldalon legyen minden csatlakozó, alul, és villás sarus legyen a bekötés, ne a sima bedugós. 2 csatornás erő vagy monoblock kellene, a hangszóróknak külön erőforrás van. A kábelezés 20-as OFC réz, szerintem azzal nem lenne gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák