Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    Az a gondom hogy be tudnák építeni 2ding de csak moddingolással.

    Itt ahol a két műszer van a rádió alatt ott nekem egy pakoló rész van.

    És már meg is vettem a másik keretet amit elkezdtem fabrikálni. Csak oda jutottam hogy kéne egy műanyag hegesztős aki rendbe teszi nekem. Mert most így néz ki nekem is. Mert ha ez meg lenne akkor utána mögötte kéne csak kivágni a műszerfal dolgát. És akkor elvileg bemenne stb... Már voltak akik megcsinálták, pl1, pl2, pl3.

    Csak az a gond hogy nem teljesen hiszek abba hogy ilyen könnyen menne nekem. Mert akkor mondanám hogy benne vagyok a "buliban", veszek egy tisztességes 2 dinest de nem biztos hogy sikerülne a dolog... :(

    Egyébként most egy Pioneer MVH-X370BT van ami úgy látszik megadta magát (véletlen bekapcsolt mikor a hangszóró le volt húzva elöl és a kábelek csak az ajtóba bele voltak "gyűrve". Szal lehet elszállt az IC benne. És emiatt gondolkodtam a cserén.

    Egyébként régen Alpine UTE-72BT-m volt az előző kocsiba. Azzal nem voltak gondjaim. :)

    Apropó ha már itt tartunk. MTX mániás gyökér vagyok. MTX 16.5-ös hangszórókat akarok betenni. De a bibi az hogy már nem találok olyat amin a magas külön van (MTX TRS654) nem bele van applikálva. Vagy van még olyan csak nem tudok róla? Mert már csak ilyet találtam. MTX TR65C Ha nagyon úgy van akkor bekerül ez és a magasakat lekötöm róla de jobb volna a gyári különálló szett. :)

    Kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi. :)

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák