Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunterecske9

    újonc

    Sziasztok !

    Egy opel astra F 1.4-es 8 szelepes X14NZ motorszámú autóm van és rajta szeretnék javítani ! Nos most vettem csak pár hete de van ami benne volt mert előző tulaj bele rakta

    Egy ilyen fejegység :

    Sony CDX-GT20

    http://www.arukereso.hu/fejegyseg-c3617/sony/cdx-gt20-p12850837/#velemenyek

    Illetve van benne egy fogalmam sincs milyen szett ami tartalmazza az első két ajtóba a hangszórót, egy 10 cm-es közép sugárzót és egy 4 cm-es magas sugárzót ! Nos a közép sugárzó az a kalap tartó két oldalán van fel szerelve és onnan szólnak a magas sugárzók pedig a kalap tartó széléhez vannak rögzítve ! Azaz a képen látható módon : (a magas sugárzó felül van a közép sugárzó nálam a csomagtartóba van és ugye ott vannak kis lyukak fölötte)

    http://kepkezelo.com/images/rdo7isbf8id1nfkny379.jpg

    Szóval én így vettem !

    Nos mindezek mellet is már iszonyúra bejött a hangzása mert valami isteni de a hátul ülőim kicsit panaszkodtak hogy na azért ott mégse az igazi és ezen szeretnék változtatni egy nem drága szettel viszonylag de hogy emberi legyen ! Nem az a célom hogy az egész város tudja mit hallgatok de ez életem első autója és főleg csak buli kocsinak van használva ha hétvégente megyünk valahova együtt haverokkal és pályán szeretjük nem hallani amit a másik mondani akar ha értitek mire gondolok :) Az első ülésen már ez meg is van de hátul még egy picit na :P Szóval arra gondoltam hogy ezt a szettet megveszem és beszereltetem :

    http://www.electronic-star.hu/Autoba-alkalmas-hi-fi-hangfalak-Auna-CS-Comp-8-4800W_i31380.htm

    méghozzá a következő módon gondoltam : a 13 cm-es közép sugárzót a hátsó ajtókba a közép sugárzónak nevezett hangszórót .

    A 4cm magas sugárzót a szélvédő alá a képen látható módon :

    http://kepkezelo.com/images/p01pjujgrbwmkt71n7by.jpg

    A 20 cm-es mélynyomós hangfalat pedig a kalap tartóba .

    Ez így szerintetek mennyire élhetetlen ötlet ?

    A normális válaszokat előre is köszönöm szépen !

Új hozzászólás Aktív témák