Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kobefiam

    csendes tag

    Sziasztok!

    Elkészült a szigetelés, biztos van akinek szebben sikerül, de a lényeg, hogy jónak tűnik, nagyon masszív lett az ajtó vele. 1.5 nm 2mm-es silent coat ment ajtónként, ennél kevesebbel nem szabad elkezdeni! A porvédő fólia ragasztóját egyszerűen semmivel se tudtam leszedni.... A másik ajtó amúgy jobban sikerült :)

    Ez mind szép és jó, csak meghallgatni nem tudtam.... A bal oldal valamiért recseg... Ezen a videón felvettem. A videón kevésbé hallatszódik a recsegés, de élőbe sokkal jobban hallatszik. Ha tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni az nagyon jó lenne. :F
    Leírom az észrevételeimet:
    1. Mikor hid-ba kezdtem el hajtani a szettet feltűnt, hogy a bal oldal halkabb mint a jobb. Ezt a gainen szabályoztam, kb a bal csatorna 75-80%on volt, a jobb 40-45-ön és kb ekkor volt egyenlő a hangerő. Ez egyre jobban elcsúszott egymástól, a bal folyamatosan halkult.
    2. Bal oldalon a hangváltó az nagyon ramaty állapotban van. A koszon kívül van rajta korrózió is, a kábelek amik bele voltak csatlakoztatva elszíneződtek.
    3. A magas és a kick is recseg.
    4. Jelenleg a bal oldal annyira elhalkult, hogy kb csak a jobb oldal szól.

    Én arra következtettem, hogy valami a hangváltóba romlott el, és az okozza ezeket. Holnap le tudom tesztelni egy másik váltóval, de minden segítség jól jönne.... :O

Új hozzászólás Aktív témák