Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huoc

    csendes tag

    Sziasztok.
    ma elkészültem a rendszerrel. Visszanéztem, aug 1-én írtam az első kérdésemet ide :) utána kezdtem az itt kapott tanácsok alapján vásárolgatni.
    Először is köszönöm mindenkinek, aki hozzászólásokkal segített, válaszolt a kérdéseimre. Különösen köszönöm Picipetinek, aki "elindított a lejtőn", Siminek és Tboynak, akik hozzávalókkal és priviben tanácsokkal is segítettek. A végső beépítés ez lett:
    fej - JVC KD-R971BT
    erő - Rainbow PCA Four Simitől
    első szett - Focal ISS 165
    RCA - vmilyen Audioson Tboytól
    hsz kábelek - Kácsa
    táp - 16os hegesztőkábel, akkuról a plusz és a test is
    szigetelés - 2-2 réteg silent coat mindkét első ajtón
    + beépítőkeretek és egyéb kellékek
    nem kicsit sz*ptam vele, mire minden kész lett, de megérte. az elvárásom az volt, hogy a gyári cuccnál azért egy nagyságrenddel komolyabb legyen, de nem egy, hanem több nagyságrenddel lett komolyabb :)
    De sajnos örülök és sírok egyszerre :O
    problémák:
    1. ha Acc-on van az autó, gyönyörűen szól minden. de van egy elég zavaró sziszegő alapzaj! ha szól a zene nem hallani annyira és még semmit nem lőttem be, minden flat-en és 0-n van.
    2. ha a gyújtást is ráadom és felgyúlnak a fények a műszerfalon, akkor megjelenik egy újabb zaj, ami már nem sistergés, hanem inkább búgás. ha visszaállok acc-ra, akkor 15 mp múlva, pontosan mikor kialszik a műszerfal világítás eltűnik a búgás és marad csak a sistergő alapzaj.
    3. ha viszont a motort is beindítom, vége mindennek. a búgás erősödik és emelkedik a hangja a gázadással arányosan.
    olvastam a többi hasonló panaszt az elmúlt hónapban itt, de pl a kábelek átrendezése nekem nem változtatott semmit :(
    egyedül a tápokat nem rendeztem, mert azokat nagyon elraktam. az akkuról jön a + és a test is, a kardánboxon keresztül és a vezetőülés alá mennek az erősítőbe.

Új hozzászólás Aktív témák