Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marcus.fenix

    aktív tag

    válasz BBéci #4616 üzenetére

    A hsz-emben nem szerepel az "autóhifi" szó, és sajnos nincs "übergagyi autoaudio rendszerek" topik, ezért merészeltem ide írni... :DDD

    Nekem megfelel az MP3, és a 2 vagy 4 hangszóró plusz mélynyomó összeáállítás is. Lehet hogyha hallanék egy "komolyabb" autóhifi rendszert, akkor tetszene, ahogy tetszik például a Boeing 737-es is mert olyan szép, csak amellett hogy nincs rá pénzem, NINCS RÁ SZÜKSÉGEM SE, tehát akkor se vennék, ha lenne rá pénzem.

    Nekem audiora a szobámban is tökéletesen megfelel a szar Z-2300-am is, ebből következik, hogy az autóban még ennél is igénytelenebb vagyok.

    Kicsit olyan a hsz-ed, mintha ajánlgatnád valakinek a GTX480-at 1024*768-ra WoW-ozni.

    Néha el kell fogadni, hogy az emberek igényei minden téren eltérőek, és ennek fényében nézni a dolgokat...

    Emiatt 50000 forint a maximum, amit erre az ügyre szánok.

    Különben is... azok közül akik bérből élnek, kinek van pénze MINDENBEN igényesnek lenni?
    Igényes táplálkozás, igényes ruházat, igényes audiorendszer az igényes kocsiban és az igényesen berendezett szobában, plusz az igényesen berendezett garázsban, az igényes motor és igényes bicikli mellett, miközben az igényes hobbik igényes eszközeit és sporteszközeit is meg kell venni? Napi 20 percet töltök kocsiban... mi a viharnak rakjak bele félmilliós hangtechnikát???

    [ Szerkesztve ]

    Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Új hozzászólás Aktív témák