Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kamikazeman

    aktív tag

    válasz opeter70 #45490 üzenetére

    :DD Ha ez meg csak a wattokra lenne igaz, mert azt legalabb komolyabb markaknal azert hellyel kozzel el is lehet hinni(RMS persze) de a kabelezesre is legalabb annyira igaz. En levegoben elvezetve kiprobaltam a Van Damme kabelt egy olcso 250ft-os rezkabellel osszevetve(4-4m). Egyidoben a ket oldal kulonbozo kabellel volt behuzva a hangvaltoig(onnan a VD ment, mert mar be volt epitve). Huzgaltam a balance-t az oldalak kozott, a parom is hallgatta(aki zenei vegzetsegu) de egy biztos, maskor nem veszek ilyen draga kabelt......
    Lehet, hogy komolyabb cuccoknal kijon a hangja, de 2-300e forintos cuccig foloslegesnek iteltem a plusz kiadast. Szinte barmilyen OFC hangszoro rezkabel megteszi megfelelo keresztmetszetben. Inkabb adnek annyival tobbet az elso szettert, mert szerintem 20-25000 HUF-al dragabbat veve szettbol vagy erositobol stb.tobbet ad, mint a kabel.
    Masik pelda, volt egy Fusion melyladam, majd valaki azt mondta, hogy nem alazna a JL Audio erositot ezzel a szar ladaval(6000-ert vettem hasznaltan). kb. 2 hete vettem Egy JL ladat 60.000-ert es bar mar nem volt meg a Fusion, igy nem tudtam egyma utan meghallgatni, de igy nem erzek szinte semmi kulonbseget(talan pontosabb). Lehet, hogy egy nagyobb erositonel jobban kijonne, de igy 1 het kulonbseggel hallgatva, tobbet vartam. Szoval ez egy ilyen kicsit szubjektiv sok esetben nem kezzelfoghato vilag szerintem. Biztos vagyok benne, hogy sok esetben tul vannak hype-olva a dolgok. Itt a forumon is olvasok nagyon sok ilyet pl. forrasztas meg saruzas! Ezt is probaltam eloszor saru, aztan forrasztas es a vilagon semmi kulonbseg. Hangsulyozom ezt csak egy rendszeren probaltam, de olvasva sok mindent, gondoltam kiprobalom ezeket.Ha van is merheto kulonbseg hallhato nemigazan! Nekem ez a velemenyem ezekrol, megegyszer mondom ezen a szinten!

Új hozzászólás Aktív témák