Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csizzah

    aktív tag

    Délután annyit járkáltam az autó körül hogy végül beszereltem a hangszórókat is, jó fél órát morfondíroztam hogy tudnám előre vinni a mélyközepeket de sehol nem találtam nekik helyet, gondoltam arra hogy megvágom az ajtót de az nekem több hétig tartó munka lett volna és abban sem bíztam hogy normálisan be tudom építeni így arról is letettem.
    Fogtam és az egész cumót hátravittem, nem vágtam meg a kalaptartót hanem a gyári hangszórók helyére egy kis kókánnyal felfogattam a 16-osokat (nem röhög) a csipogókat meg a mellékelt kétoldalú tappancsal felragasztottam föléjük a kárpitra (egyelőre nagyon stabilnak néz ki, majd meglátjuk néhány hét-hónap múlva mennyire lesz tartós, max megfúrom ha leesnek). A hangváltókat bekötöttem a rear left - rear right kimenetekre, leteszteltem, mindegyik szólt ahogy kell csak eléggé hátulról jött a hang.
    Gondoltam egyet és a front left - right-ra visszakötöttem az eredeti (asszem 7 vagy 10 cm-es) szélessávú hangszórókat a szélvédő alá, játszottam kicsit a FADE-el, kb 1/3-ad megy a frontokra 2/3-ad meg a hátsókra így sikerült úgy belőnöm hogy a vezetőülésen nem tudom megmondani honnan jön a hang csak az hogy tök jó a végeredmény. Részletes magas, szép közép és megjöttek a mélyhangok is, és végre nincs recsegés ropogás ha egy kicsit több hangerőt adok rá hanem tisztán szépen szól minden, elégedett vagyok. :)

    Köszi mindenkinek aki tanácsot adott és próbált segíteni. :R

Új hozzászólás Aktív témák