Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kamikazeman

    aktív tag

    válasz Osynho #45044 üzenetére

    En nem vitatkozni szeretnek, egyszeruen csak kicsit vedelmembe vettem az alacsony koltsegvetessel rendelkezo kezdoket es fiatalokat!
    A velemenyem szerint abszolut ide illik Daywalker idezete "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk"

    En mar tuti nem kerdeznek hasonlo kerdeseket, mert van sajat elkepzelesem arrol, hogy nekem mi tetszik. Viszont nagyon sokat lehetne kerdezni(es meg fogok is :DD ) Apro finomhangolasok es komolyabb bekotesekkel kapcsolatban, de a -milyen hangszorot hova?- kerdeseknel en azt mondom nagyokat lehet tevedni, mert mindenki mas hangzast szeret es mas tonust! Es igen olcsobb a hasznalt, de nekem nem kell, mert belefer a koltsegvetesbe az uj, nem ezen volt a hangsuly, hanem azon, hogy nem tetszik a hangja a JL-szettnek, de meg van mit allitgatni, finomitgatni rajta es lehet, hogy a vegen nagyon fog tetszeni. Amugy tenyleg nem hallottam meg olyan elso szettet ami adja azt az erzest mintha hatul is lenne hangszoro, de ezt mondtam is! Ha adsz ra lehetoseget nagyon szivesen meghallgatom a tiedet, mert "nekem bizonyitek kell nem igeret", ja de a zenet en viszem, mert egy Phil Collinsszal, Simple Reddel nekem is van szinpad, hallom ahogy a gitaron pendul a hur, szoval gyonyoru, de en nem azt hallgatok, pedig az ilyenektol elajulok, mikor berakom!!!!! Csak hat amikor bearakom amit en szeretek, akkor egy vilag omlik ossze bennem, akkora a szakadek es mar nincs semmi szinpad(pedig igyekszem FLAC-ben tolteni. Ugyhogy mutasd!

    Mire erre sor kerul, nekem mar lesz hatul is valami ugyhogy osszevethetjuk! Tenyleg kivancsi lennek erre, sajat magam miatt! :K

Új hozzászólás Aktív témák