Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Kamikazeman #43705 üzenetére

    Nem friss poszt, de talán még releváns a válasz. Hasonló autóm van, csak négyajtós. Utánajártam néhány opciónak, ennek alapján a következőkre jutottam:
    1. A Metra gyárt egy beépítő keretet, amivel el lehet kerülni, hogy 2 fejegység kerüljön a kocsiba. Baromi ronda, ránézésre elég gagyi, ehhez képest jó drága, de legalább funkcionálisan tökéletesen működik. Sajna meg kell hozzá venni egy alsó panelt is, ami kiváltja a középkonzol aljában lévő, fedeles rekeszt is (a beépítőkeret nem fér el a gyári alsó paneltől), de ahhoz, hogy egy fejegység legyen a kocsiban, ami nem a gyári, ez az egyetlen működő megoldás, amit találtam. Íme: [link] Találsz még róla néhány felhasználói videót is, beépítve talán nem ennyire rémes. Én sokáig gondolkodtam rajta, már-már megrendeltem, de közbelépett az ízlésrendőrség. ;]
    2. 16-os a gyári hangszóró. A beépítéshez egy keretet kell venni/gyártatni. Utóbbit javaslom, másik autómban sokkal jobban szólt az egyedileg gyártott mdf keret, mint egy műanyag, boltban is kapható gyűrű. Bármelyik autóhifis mester simán megcsinálja, mdf lapból, dekopír fűrésszel magadnak is csinálhatsz.
    3. Erre rengeteg tanácsot találsz a topikban.

    Fejegység: ha 2 DIN-est szeretnél továbbra is, akkor az Appradio nem rossz. Ha mégis utálod, esetleg egy Kenwood 5025-öst nézz meg, ez megfizethető, időkorrekciós, FLAC-képes, mirrorlinket tudó, állítólag jó hangú fej.

    Mivel kint élsz, nem javaslok konkrét mestert, de ismerek itthon olyat, aki dolgozott Accorddal, és azt mondta, bőven megéri a ráfordítást, elég jó adottságai vannak a kocsinak. Egy kalappal!

Új hozzászólás Aktív témák