Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geza844

    aktív tag

    Most szeretnék nekiállni megtervezni az autóhifimet, és úgy néz ki, hogy aprénként lesz összeszedve a cucc, nem egyszerre fogom megvenni. Létezik valami általánosabb leírás, sok példával (típusok), hogy milyen árkategóriában milyen első szettet, erősítőt, mélynyomót... érdemes venni? Csak mert akkor nézegetném a használtpiacot folyamatosan, jó vételekre vadászva (elsősorban használtat szeretnék venni mindenből, inkább legyen kopott, nézhet ki akárhogy, csak szépen szóljon). Vagy lapozzak vissza 2000 hozzászólást, és kezdjek el olvasni?

    Egyébként metál zenét hallgatok többnyire (pl. System Of A Down sokat fog szólni rajta az biztos :), ez miben befolyásolja az első szett / erősítő / málynyomó kiválasztását?

    Most egy ilyen aktív ládám van: (Blaupunkt ODsb 8000a)

    Nem szól igazán nagyot, de a régi kocsimban bent volt kb. 2 évig és nekem nagyon tetszett a hangja. Az is tény, hogy még semmi mást nem nagyon hallotam, és ha mégis sikerült pár percre (pl. ismerős kocsijában), akkor sem olyan zenével, amiket én hallgatok. Érdemes lenne lecserélnem ezt a ládát valami másra? Félek, hogy ha veszek egy rendes első szettet, amit viszonylag normálisan meg is hajtok egy erősítővel, akkor ahhoz már ez kevés lesz, mert eddig csak a fejegységgel meghajtott gyári első szett kiegészítésére használtam. És akkor gondolom már nem 2 csatornás erősítőket kellene nézegetnem, hanem 4 csatornásokat. Vélemény?

    Ja, és kis autóba lesz, VW Polo, ha ez számít. Fejegységem is van már (Clarion FB289RBT). Előre is köszi a segítséget.

    Ezt a kérdést index fórumon is feltettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák