Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Daywalker #43576 üzenetére

    Frankó lesz.

    Mivel akarod majd bevonatni? Meg tudod azt oldani te is.
    Van bőr, vagy műbőr az autóban? Van egy webshop (autoleder.hu) akiktől tudsz rendelni 2000-ért kb 30cm magas bőrmintasort. Feketéből és szürkéből van rajta legalább 25 féle árnyalat. Hozzánézed a kárpithoz, és amelyik legjobban hasonlít rá, rendszelsz belőle 1m2-t kb 5k-ért..
    Hőlégfúvóval / erős hajszárítóval felmelegítve nagyon jól, ráncok és csúnya nyúlás nélkül nyújtható a műbőr.
    Egy dologra figyelj, minél lágyabb, enyhébb íveket csiszolj, így annál könnyebb dolgod lesz a ragasztásnál.

    hdcsaba87

    BT a leggagyibb kínai dupla DIN-es fejekben is van.

    A hívás beérkezésekor a teleonszámot - hozzárendelt nevet gond nélkül megjelenítik, de szerintem e-mail-eket te nem ezen szeretnél olvasni. :) Azért nem egy Tesla középkonzol még a prémium 2 DIN fejegységek kijelzője sem. Kicsi a panelek felbontása, mérete és a rendszer is lassú erre.
    Aporpó, ha Mirrorlink képes fejet veszel, lehetőséged lesz a telefon képernyőjét 1:1-ben kiterjeszteni a fejre. Így talán okosabbá tehetó a fejegység, de mint írtam a gyenge kijelzők általában határt szabnak a komolyabb multimédiás képességeknek, felhasználásnak.
    Újonnan 50k körül, ebay-ről beszerezhető kategóriát felejtsd el. Ha, 70-100 körül szánsz rá, vegyél használat, de ismert márkát. Kenwood, Pioneer, Sony, JVC, stb. Egy kis keresést követően korrekt áron ki lehet fogni pár éve, újonnan 2-300.00ft-os fejeket.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák