Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mortalwombat

    tag

    válasz kuronyab #43162 üzenetére

    Szia, üdv a fedélzeten! :-)
    A rászánt összegből egy tisztességes, szép hangú, ugyanakkor dögös-dinamikusan szóló rendszer építhető meg. Nekem is kb ennyiben volt a két erősítős rendszer. Szerintem a flacről lemondhatsz, mert valamilyen furcsa okból kifolyólag a gyártók úgy vannak, h vagy jól, meg jók a szolgáltatásai, vagy tud flacet. A kettő nem megy egyszerre. És inkább tudjon többet: több, mgas szintű erősítő kimenet, korrekt DAC, és erősítés, ilyenek...Az Omegába egy 30as, két tekercses ládát javasolnék a nagy kasztni miatt. Kell egy két, vagy négycsatornás erősítő a setnek, és kell egy hidalva legalább 400W-ot tudó erősítő a mélnyek. Ha ennyit szánsz a mutatványra, egyből két erősítőt építs be, a dinamika sokkal jobb így, mint egy négycsatornással.
    Nekem minden használt volt (kivéve a bitulap: Hanno Protecto PF830, és a 25-ös hegesztőkábel, saruk, kábelek) amiket különböző használt autóhifis facebook csoportokból, nomeg ismerősöktől szereztem be. Türelem kell hozzá, de megéri várni, mert nagyon finom portékékra lehet bukkani. nagyon jó áron. Nekem új volt a set, és a mélynyomó is gyakorlatilag. Kb itt is alapigazság, h a régi cuccok sokkal jobb minőségűek voltak, mint manapság.
    Asszem röviden, hírelen ennyi. Remélem más is ír még-ismerj meg több álláspotot :-)
    Nagyon halkan: éppenséggel volna is erősítő tippem mind a set, mind a mély hajtására, de nem az önreklám miatt írtam, ha hisze-ha nem :-)

Új hozzászólás Aktív témák