Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz aimettirlz #36436 üzenetére

    Értem, amit mondasz, viszont nekem kicsit zavaros. 40 ezret szánsz első szettre. Aztán ajánlották az elementet, erre te visszakérdezel, hogy nem lenne-e jobb egy jr. Közben hátul van egy - nem bántásból, de - elég ratyi oválod. Írod, hogy nem szeretnél aktív vágást, mert az már fanatikus szint, miközben adott hozzá a 2 jó minőségű erősítő, a kábelezés, stb és most tervezel venni hozzá egy jó hangú első szettet.

    "MunezXBK Igen, de ki akarom próbálni mint írtam mert nem szoktam színpad előtt állni az autómban :DD"

    Pedig ez egy olyan jellemzője a hangcuccnak, ami nagyon is fontos és pl ezért vesznek az emberek drága pénzért erősítőt, hangszórót, fejet, kábelt, stb.

    Kösd be, persze, ahogy szeretnéd, érdemes mindent kipróbálni, csak azt vedd figyelembe, hogy egy rendszer annyit tud, mint a leggyengébb láncszeme. Így pénzkidobás egy ebből felfelé kilógó elem vásárlása. A JR6 magasának kicserélése pl szerintem hatalmas overkill, amíg ez a fej van bent és hátul mekkaudio mx ovál szól. A fejlődés lépcsős, ezt jól látod, csak nem mindegy, hogy szépen egyesével lépkedve haladsz feljebb, vagy kettőt előre, egyet hátra megoldással. :)

    Szóval először azt kellene megbeszélned magaddal, hogy mit szeretnél, mit keresel a hifiben. És igen, lehetnek, vannak is ízlések, de ettől még vannak objektíven is megítélhető szintek. Voltak egyébként jó hangú Sony fejek, de azok nem ma készültek. :) Sajnos én még nem találkoztam velük, csak hallottam róluk (pl ebben a fórumban is). Esetleg kérj kölcsön egy jobb Pio, Alpine, Clarion, Kenwood fejet és hallgasd meg azzal. Az én akkor még jóval gyengébb rendszerem akkorát fejlődött a fej cserélésétől, hogy nem akartam kiszállni a kocsiból. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák