Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dreizwanzig

    tag

    sziasztok!

    Lehet, hogy hülyeséget csináltam, majd ti megmondjátok :D Szóval a kocsimban az ajtóban van egy kb 8cm-es középsugárzó, 20 éves nokia cucc. Gondoltam lecserélem és hát kiderült, hogy ezt esztétikusan elég nehéz lesz kivitelezni, mert nagyon kevés hely van a kárpit mögött, gyártottam hozzá tartót, stb. Mindegy, a lényeg, hogy nem tudtam más hangszórót berakni mint egy Hertz DCX 87.3. Beraktam az egyik oldalra, halgatgattam, tekergettem a balanszot jobbra-balra, nem igazán hallottam különbséget, sőt talán még a gyári jobban is tetszett, de lehet, hogy csak szar az ízlésem, na mindegy, szóval a lényeg, hogy semmi lényeges különbséget nem tapasztalok a régi és az új között. Tényleg lehet ez, hogy az ezer éves nokia és a zsír új hertz között nem hallok különbséget?

    Most egy gyári blaupunkt erősítő van a kocsiban, de tervezem lecserélni valami jóra (ígérem előbb kikérem a véleményemet tőletek :D) Kérdés az, hogy megtartsam-e a Hertzet? Mert annak 30W a terhelhetősége, a gyárinak meg sztem kb 15. Szóval ha ilyen terveim vannak, megtartsam-e hangszórót, vagy hagyjam benne a gyárit, mert az igazából nem oszt nem szoroz? Azért kérdezem, mert elég szívás berakni a hertzet és ha nincs értelme, akkor nem szívnék vele, mivel ahhoz, hogy gyáriasan nézzen ki, szét kell barmolni egy gyári hangszórót, arról levágni a rácsot, custom felfogatást csináltatni a hertzhez és berakni, egyszóval bajos.....
    (a többi hangszóró egy pár JBL GT6-5 a lábál és egy JBL GT6-69 a kalaptartóban, meg egy csipogó az ajtóban és egy BMW e36-ról van szó, ha esetleg ez számít).

    kicsit hosszú lett, sorry

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák