Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor26

    tag

    Koszonom mindenkinek a segitseget! :R

    Ugy nez ki, az Alpine erosito lesz a ludas az allando nemulasokert... Mint irtam, csak, ha a kicket is rakotom, akkor nemul a rendszer. Amig hangvaltoval ment, ment rendesen, csak amiota aktivban hajtom, azota rosszalkodik. Szamtalan variaciot kiprobaltam mar, a vegen ez maradt:
    A magasakat az Alpine hajtja hidba kotve, mert a HS25-oknek kell az eroszak... Az MB Quart kickek a JBL front csatornajarol taplalkoznak, a melyet pedig a JBL rear csatornaja kergeti.

    Nem tetszik, mert nem egy erositorol kapnak tapot a front hangszorok, de egyelore igy marad teszteles cimen, igy most fel oraja nem nemult el a rendszer nagyon nagy hangeronel sem. A szinteket a fej crossoveren keresztul nagyjabol osszefesultem, erzesre egyben zenelnek, de mar nagyon elfaradtam a sok hallgatasban, es a fejem is megfajdult, szoval holnap folyt.kov....

    Kulonben maradhat igy, kulon erositorol a szett hajtasa? Gondolom nem egy bevett szokas, mar csak azert sem, mert nem is egyforma erositokrol van szo, de meg csak nem is markan beluliek...
    Es lehet az, hogy az erosito nem bir el a hangszorokkal, es letilt ugy, hogy kozben megy tovabb rendesen? Van bennuk ilyen vedelem?

Új hozzászólás Aktív témák