Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pckownz

    senior tag

    Jajj. Annyit vacilálok mostanában. Itt a barátnőm, pár nap és 1 évesek leszünk. Eléggé necces ez így, hogy 2hetente jön haza egy hétvégére, szülők rövid pórázával. Jön az érettségim, és végzek a sulival. Talán fölvesznek pestre.
    Viszont, nővérem végre hazajön, bemutatja a férjét és a kislányukat.
    Van egy lehetőségem kimenni vele Manchesterbe érettségim végén, és ott dolgozni, akár sulit nézni. Viszont akkor a kapcsolatomnak lőnek. Ha fölmegyek pestre, akkor a megélhetésemet fogom nyomorgatni, amíg a szociális juttatások a suli mellé be nem indulnak. (Bursa, tanulmányi ösztöndíj, szoc tám)
    Jó lenne, ha össze jönne a BME, akár az ÓE. Ha fölmegyek, akkor barátnőmmel újra minden a normális kerékvágásba kerül. Ha kimegyek angliába akkor a karrierem beindulhat erősen.
    Tavaly nyáron kiakartam menni Angliába, de inkább itthon maradtam barátnőm miatt. Lehet megérte, lehet nem. Ez mindegy is. Keresztapám is fölajánlotta, hogy érettségim után kimehetek vele Manhattan-be, segít elhelyezkedni meg minden. Viszont akkor ugrott minden a magyar terveimmel kapcsolatban. Kezd belendülni itthon az IT szakma, érdekelnek az AI rendszerek is, 1-2év múlva talán el is tudnék helyezkedni vele itthon.
    Minden esetre emelt angolom megvan, jön még egy emelt info és emelt szakmai info, meg a 3 másik szar érettségi. Júli végére végzek vele, ott már nem lesz időm változtatni a döntésemet. Szemét egy helyzet ez.

Új hozzászólás Aktív témák