Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackBird

    újonc

    válasz Szalmakutya #46586 üzenetére

    (#46586) Szalmakutya

    Hozzád hasonlóan engem is "beszívott" ez az ács téma, tényleg nagyon érdekes! Sokan szinte az egyetlen jó megoldásként nyomják a sajátjukat, a régi, hagyományos módszerektől egészen a szeglemezes "tetőgyárakig".

    (#46611) bim

    A nyugati (német) munkatapasztalat jelentőségét magam is meg tudom erősíteni. A hazatérőknek köszönhetően szerencsére begyűrűzött hozzánk is, de sajnos messze nem a pontos munkavégzés az általános. A valódi derékszög és a valódi függőleges a kőműveseknél is sokszor csak egy elméletben létező valami... :( Sokszor megfigyelhető (főleg munkáltatóként), hogy aki a gagyi munkavégzéshez szokott hozzá, az nem is akar, vagy tud már váltani. Mert "jó az úgy". Nem kis részben emiatt a hozzáállás miatt fejeztem be én is a bútorgyártást. Szörnyű, mint amikor a saját, jól fizetett embereiddel kínlódsz, miközben a megrendelőid sorban állnak.

    Letisztult bennem időközben sok dolog, az egyik, számomra érdekes terület az epoxi technikák komoly fejlődése (itt is szóba került már érintőlegesen a téma). Én nem csak az asztalgyártásnál, hanem a frontoknál is óriási lehetőséget látok benne, legalábbis az általam preferált felső szegmensben..

    Magas fényű MDF-et manapság mivel fújnak általában? Van valakinek erre a területre rálátása? Nekünk még az ICLA volt a megszokott, de a Milesi mintha teljesen kiszorította volna.

    Bim, érdekelne még, hogy a Lignatoolt szakmai szemmel mennyire találod jónak? Mert nekem a sok megnézett közül az tetszik a legjobban.

Új hozzászólás Aktív témák