Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackBird

    újonc

    Kedves fórumozók!

    Tizenéve hagytam abba vállalkozóként a bútorgyártást és kereskedelmet, de most egyéb dolgaim mellett félig-meddig visszatérnék. Először két alkalmazottas műhelyben gondolkodnék, ahol elsősorban modern irodabútorok, konyhák, beépített szekrények készülnének, főként laminált faforgácslapokból. A festett és fóliázott MDF-eket, fafrontokat beszállítókkal gyártatnám, ahogyan régebben is. Fontos, hogy nyugati exportra is dolgoznánk, az értékesítésünk támogatására pedig egy profi honlapot szeretnék felépíteni.

    Amikor váltottam, akkor a Dósafától vettük a Forest és Blum termékeket valamint sok egyebet, a Pannonkanttól az élzáró anyagokat és fogantyúkat, Kuruczéktól (Ikladról) a festett MDF-frontokat. Kéziszerszámokból a DeWalt - Bosch - Makita aranyháromszögben mozogtunk, a nagyobb gépeket a Paliszandertől szereztük be, őket ismertem elsősorban. Igyekszem összeszedni a legfontosabb kérdéseket.

    1. Milyen jól dolgozó, szépen élzáró lapszabászatokat tudnátok ajánlani?
    2. Festett és fóliázott MDF frontok beszállítóira volna javaslatotok? Olcsó szériatermék és egyedi is kellene. Van ezek között asztallapra is alkalmas festékkel, fóliával dolgozó?
    3. Régebben az Ezermesterrel dolgoztattam dekorlemezből, manapság kik jöhetnek szóba?
    4. A Blumot nagyon szerettem, van azóta más, aki hasonlóan jó kivetőpántok, fióksínek, felnyílók tekintetében?
    5. Modern foganytúk, ledek, alu keretlécek, magas fényű frontok, radiátor burkolatok, dekorlemezek tekintetében kiket ajánlanátok?
    5. Felsőmaróm, elszívóm, oszlopfúróm, tiplizőm és lamellózóm már nincs, ezekre is jó lenne egy-két jó tipp (értelemszerűen ipari).
    6. Milyen sablonokat tudnátok ajánlani? Tiplizéshez, sorozatfúráshoz (32-es), pánthely maráshoz, összehúzó vasalatokhoz, fióksínekhez kellene elsősorban (a Blum kínálatát azóta már ismerem).
    7. Mivel érdemes manapság fotorealisztikus látványterveket készíteni?
    8. Kinek van manapság a bútorlapokéval megegyező színű vákuumfóliája? Esetleg olyan, ami asztallapra is alkalmas?

    Elnézést a sok kérdését, de nagyon lemaradtam... Előre is köszönöm a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák