Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz rolipoli00 #23383 üzenetére

    "Azt olvastam,hogy a 4-5.töltésre éri el a maximumot."

    Ez így van. De inkább többszörire. Hasonlít ahhoz, mint az új autó fogyasztása. 50-60 ezer kilométer megtétele után a Toyotám fogyasztása 7,5 átlagról 6 liter alá csökkent, a Suzukimé pedig 7 literről 5,5-6-ra.

    "ha merül az akku villog a led,a másik,hogy sípol használat közben. Ez miért kell azt nem tudom :F"

    Én nem vettem észre egyiket sem. Egyszerűen csak van egy pont, amikor húzom a ravaszt, és hiába.
    Nem hallottam még ezt. Engem baromira idegesítene. Mikróba kávéfőzőbe néha olyan kielégüléssel tudnám belevágni a baltát, amikor a gyerek még alszik, ezek meg visítanak a semmiért, mint ha az atomreaktorban forrna a hűtővíz.
    Írd már körül pontosan. Amikor merül az akku, ez baromira tág fogalom, mert az a feltöltéstől a kisülésig folyamatosan merül, ha használod, ha nem. Akkor, ha csak a végkimerülés előtt sípol, az talán azért lehet, hogy mostmár ne kezdj újabb furatba, csavarba, cseréld az akkut. Mondjuk nekem ez is hülyeség, ami inkább idegesít, mint megnyugtat.
    Nem is, tudom. Süket vagyok. Nem is kicsit. Van, hogy reggel a kávéfőző mellett nem hallom, hogy fő lefele a kávé, csak látom. De ezektől a fütyülésektől szét tud robbanni az agyam. Valami nagyon fájdalmas hangokat tudnak kitalálni. A Tecsóban alig várom, hogy tűnjek a pénztártól, mert az is szinte folyamatosan visít. És akkor ezt hogyan bírják azok a szerencsétlen pénztárosok, akik oda vannak napi nyolc órában láncolva. A biztonsági őrnek meg az a munkája, hogy épp erre a hangra hegyezze ki a fülét, és figyelje naphosszat.
    Egyébként engem ezek a szerencsétlen munkaterület megvilágító ledes torzszülemények is kivétel nélkül mint idegesítenek. A DW-men, a Makita szalagfűrészemen legalább ki lehet kapcsolni, de az AEG fúrón árnyékol nekem, ha kérem, ha nem. És valóban, nem találkoztam még olyan ledes munkalámpával, ami ne idegesítően mellé világítana. Gondoltam is már néhányszor, hogy rá kellene szánni magam, és kidobni belőle a francba.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák