Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz Márton111 #11512 üzenetére

    A lamello kés rendben van, nem régen vettem, egyszer talán kétszer volt még csak élezve. A gép már nincs annyira rendben, lehetséges hogy ez a fő ok, ami miatt nem pontos, de a kekszek is lehetnének egy kicsit erősebbek. Eredeti kekszet már nem lehet venni, pár éve még volt.
    Természetesen csak egyszer tolom be a gépet.
    Az is igaz, hogy nem csak a 2 ezer Ft a plusz költség, hanem maga a gép ára is. De, van sok olyan munka, amihez kell a Domino, és a lamelló szóba sem jöhet. Esetleg saját csap, vagy köldökcsap, de azokat meg sokkal hosszabb idő elkészíteni, és nem is biztos, hogy van rá profi gépmegoldásom.(domino viszont már megvan)
    Igazából egy munka volt,amihez nagyon kellett egy éve a Domino,akkor vettem, de persze azóta már sokszor használtam más munkákhoz is.
    Összességében már rég meghozta az árát, még ha nem is volt olcsó.

    Nem szórom a pénzt ezért Lamelloból nem veszek 180 ezres gépet, mert nem használnám ki a nagyobb minőség nagyobb pontosságát a Lamellónál. Mivel azt egyre inkább csak olyan helyekre alkalmazom, ahol elég az olcsóbb gép. Ha nagyobb pontosság kell,akkor ott a Domino, ami sokoldalúbban használható mint a Lamello.
    Majd valszeg veszek másik Lamellozot, de majd valószínűleg már csak akkor, ha euróban kapom a fizetésem. Addig leálltam mindennemű műhely fejlesztéssel. Még egy pillanatszorítót sem veszek már.

    A tetőt nem merném rálamellózni, mert dög nehéz a cucc, és ha megemelik a tetejénél fogva, félő hogy a kezükben maradna. Egy gyógyszertár ügyfélterébe került a pult, fene tudja kik és hányszor és hogyan huzigálják, teszik arrébb a pultot. Nem szeretek beégni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák