- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
SutiAdi #11234 üzenetére
Én voltam aki jelezte, hogy egyeztetett a szervizzel a sípolás kiküszöbölése miatt.
Pénteken voltam is a Véső utcai HRP szervizben (előre telefonon "bejelentkeztem", hogy messziről vagyok, és megvárnám a gépet), ahol kb. fél óra alatt csináltak a géppel a vmit, és bár azóta különösebben nem figyeltem, de szerintem megszűnt az a halk sípolás.
Majd ma este lekapcsolok mindent, és hegyezem a fülem hogy van-e vmi hang.
A srác aki csinálta szintén elmondta, hogy minden Asus sípol, erre én is azt mondtam neki, hogy a korábbi F3TC-m bizony nem sípolt, de azt mondta, hogy abból is volt jó pár sípolós példány.
A lényeg, hogy K52J(R)-s legyen a noti, azzal tudnak mit kezdeni, a többivel állítólag nem nagyon.
Esetleg egy jó tanács még azoknak, akik beviszik a gépüket, hogy vagy vegyenek a fedlapra védőfóliát mielőtt beadják, vagy külön kérjék meg amikor átadják, hogy figyeljenek oda mire teszik le a notit, mert az enyémen lett egy apró karc/benyomódás, ami nem volt rajta előtte, lévén, hogy még táskában sem volt nagyon.
Nem feltűnő, ezért is nem rikácsoltam (meg a soron kívüli javításért), de azért kicsit bántott, hogy amire én vigyázok, arra a szervizben nem éppen
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest