Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cian880123

csendes tag

sziasztok kb 3 héttel ezellött raktam össze egy gépet asrock fm2a75 pro4es alplappal ramok 2*4g kingston hyperxblue ram proci amda8 5600k videokari saphire hd6670 500g westerndigital hdd thermalteka ház 450w-os táppal.az a kérdésem lenne a windowsom (win7) általában bebootolt s néha ment a gép s ujra indult volt mikor telepités közben fagyot meg azt hittem elöször videokari mert mikor kép eltünt ugyan ugy ment tovább rendszer elöször kivettem karit s proci videokariával ment gép akkor is is ujraindult majd visszatettem kártyá letiltottam proci videokariját s akor is lefagyott gép többször utánna probálkoztam rammokal s át kezdtem öket kipakolni elöször végig probáltam mina 4 foglalaotot akor ment gép rendesen st b egyszonak is száz a vége kiderült dual chanelben ramokat nem tudom használni csak singel chanelben miért van ez ??????????? amiota gépeben ramot single chanelben használom azota minden rendbe n atom stabilrendszerem lett s nagyon megszeretem
    de dualban miért nem mennek ramok?? :) :)) :)) :) :Y :)

Új hozzászólás Aktív témák