- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cian880123
csendes tag
sziasztok kb 3 héttel ezellött raktam össze egy gépet asrock fm2a75 pro4es alplappal ramok 2*4g kingston hyperxblue ram proci amda8 5600k videokari saphire hd6670 500g westerndigital hdd thermalteka ház 450w-os táppal.az a kérdésem lenne a windowsom (win7) általában bebootolt s néha ment a gép s ujra indult volt mikor telepités közben fagyot meg azt hittem elöször videokari mert mikor kép eltünt ugyan ugy ment tovább rendszer elöször kivettem karit s proci videokariával ment gép akkor is is ujraindult majd visszatettem kártyá letiltottam proci videokariját s akor is lefagyott gép többször utánna probálkoztam rammokal s át kezdtem öket kipakolni elöször végig probáltam mina 4 foglalaotot akor ment gép rendesen st b egyszonak is száz a vége kiderült dual chanelben ramokat nem tudom használni csak singel chanelben miért van ez ??????????? amiota gépeben ramot single chanelben használom azota minden rendbe n atom stabilrendszerem lett s nagyon megszeretem
de dualban miért nem mennek ramok??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest