Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Tudom, hogy már volt de hátha...
Ez a skype engem kiidegel, bár lehet csak beállítás kérdése.
Az a baj vele, hogy nem tiszteli a Linux dolgait. (vérbeli microsoft termék)Először is: nem ismeri a monitor fogalmát. Csak a screen érdekli. Ezért van az, hogy a felugró üzeneteit mindenképpen a virtuális képernyő jobb alsó sarkába pozícionálja. Ha ott vakfolt van akkor így jártam.
Mondom ezt azért, mert alapesetben az ablakait is a screen közepére rakja (pl konfig ablak) és a monitorok gyakorlatilag megfelezik azt.Másik a fileküldéskor a tallózás ablaka.

Azt szeretném, hogy a bal oldalon alapesetben ne csak a root és a home mappa hanem pl a csatolt driveok is megjelenjenek (Kubuntunál ezt tudja alapesetben, mikor megnyitom). Tudok ugyanakkor bármilyen könyvtárat jobbról balra áttenni, mint egy gyorsindítót, (a képen ez w7temp-nek látszódik) de ezt meg amikor kikapcsolom az ablakot egyből elfelejti és ha még egyet akarok tallózni akkor már nem látom.Próbáltam már forrásból felrakni a skype-t de az sem segített.
(K)ubintu vonalon ez megoldott, tehát biztos, hogy beállítás kérdése, esetleg jogosultság egy adott fileon...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB