- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Tudom, hogy már volt de hátha...
Ez a skype engem kiidegel, bár lehet csak beállítás kérdése.
Az a baj vele, hogy nem tiszteli a Linux dolgait. (vérbeli microsoft termék)Először is: nem ismeri a monitor fogalmát. Csak a screen érdekli. Ezért van az, hogy a felugró üzeneteit mindenképpen a virtuális képernyő jobb alsó sarkába pozícionálja. Ha ott vakfolt van akkor így jártam.
Mondom ezt azért, mert alapesetben az ablakait is a screen közepére rakja (pl konfig ablak) és a monitorok gyakorlatilag megfelezik azt.Másik a fileküldéskor a tallózás ablaka.
Azt szeretném, hogy a bal oldalon alapesetben ne csak a root és a home mappa hanem pl a csatolt driveok is megjelenjenek (Kubuntunál ezt tudja alapesetben, mikor megnyitom). Tudok ugyanakkor bármilyen könyvtárat jobbról balra áttenni, mint egy gyorsindítót, (a képen ez w7temp-nek látszódik) de ezt meg amikor kikapcsolom az ablakot egyből elfelejti és ha még egyet akarok tallózni akkor már nem látom.Próbáltam már forrásból felrakni a skype-t de az sem segített.
(K)ubintu vonalon ez megoldott, tehát biztos, hogy beállítás kérdése, esetleg jogosultság egy adott fileon...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest