Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Nagy örömömre tegnap átvettem új monitoromat, egy AOC 2236 VWA-at!

Egyenlőre maximálisan elégedett vagyok vele, hihetetlen színek, gyönyörű kép jellemzi. Full HD filmet nézni rajta maga a gyönyörűség. Persze nem azt akarom mondani, hogy ez a világ legjobb monitora, de ahhoz képest, hogy mennyibe került és mit hoz magával, milyen felhasználói élményt nyújt filmnézés, képszerkesztés, játék során....szerintem mesze az egyik legjobb ár/érték arányú monitor ma a piacon.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény csak ránézni, ahogy a gépem mellett áll ez a 21,5" állat az asztalomon!
Ezúton köszönöm HFG barátomnak a segítséget, aki segített kiválasztani és beszerezni az életem első FULL HD monitorát!
Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan írjon, akár privit is, szívesen válaszolok mindenkinek.Álljon itt egy [link] magáról a monitorról.
-
királyfi
csendes tag
Mivel nem sokat lehet olvasni ezekről a monitorokról, úgy gondoltam, nyitok egy új témát, hátha lesznek olyanok, akiknek már van AOC monitorjuk, vagy ismerik a márkát és megosztják a többiekkel a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest