Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psych0

    őstag

    válasz Darth_Revan #5984 üzenetére

    Csak egy párat emelnék ki.
    ZnT: egyrészt még mindig nem végeztek a kisregényekkel, így nem is várhatsz lezárásra, másrészt, ha menézed az értékeléseit, akor láthatod, hogy hogy ment az évadok színvonala egyre lejjeb, míg végül csak a kis mell és a bakaino maradt. Valószínű nem fogják befejezni, hacsak nem akkor, mikor már kint van az összes LN. (sajnos a BakaTsuki-nál még csak ott tart a fordítás, ahol az anime tart, de sajnos látszik, hogy az író sem nagyon tud mást csinálni, mint Saito-t ostorozni.)
    Dance in the Vampire Bund: Annyira eltértek az eredetitől(manga), hogy felesleges is lenne folytatni ezen a néven.(amúgy a manga király)
    Shana III.: :D Mint a ZnT, csak Contemporary Fantasy-ben, a sztorit még itt sem zárták le. (amúgy pár éve, mikor megnéztem az első évadot és nem találtam a LN-ről épkézláb fordítást, annyira pipa lettem, hogy akkor döntöttem el, hogy egyszer megtanulok japánul.(meg persze kell egy második nyelvvizsga is valamiből :) ))

    Amiket ellenpéldának hoztál, azokat vagy animének írták, vagy befejezett művek adaptációi. Úgyhogy itt nem az a baj, hogy 12 részesek, hanem az, hogy vagy nem fér bele egy évadba, és a folytatás nyílván az első évad sikerétől függ, vagy nincs anyag ami alapján befejezzék. Ha mégis megteszik, akkor láthatjuk azt a xarságot, amit a Mahoromatic-kal csináltak.

    Amúgy kifelejtetted a legnagyobb cliffhangerrel záródó adaptációt: Berserk. Ha nem olvastam volna előtte a mangát, akkor én magam lettem volna berserk.

    [ Szerkesztve ]

    "As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Új hozzászólás Aktív témák