Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darkmore

    tag

    IPEGA PG-9025 Multimedia Bluetooth Controller

    Múlt héten érkezett meg. Kicsit sokat váratott magára kb. 3 hetet. Csomagolás nagyon profi, kibontás, első megtekintés, minden szempontból egy igényes termék érzetét kelti, anyaghasználat szuper, még egy kontrolleren sem láttam ilyen matt bevonatot, nagyon tetszetős.

    Pozitív:
    - kompatibilitása nagyon jó, csak bekapcsolod a Bluetooth-t, egyszer párosítod, utána minden megy
    - masszív, erős, nincsen neki semmi gagyi érzete
    - könnyű
    - aksi jól bírja (a telefon úgyis előbb merül le, mint ez)
    - a két analóg kar kiváló, tetején csúszásgátló gumi, érzékeli, hogy mennyire tolod előre, nem csak 0 és 1 -es értéket vesz fel :)
    - a mobil tartó rész kellően stabilnak tűnik
    - L2, R2 gombok meglepően jók és kézre esnek

    Negatív:
    - X,Y,A,B gombok közül az X,A tökéletesen üzemel, viszont az Y,B kicsit ferdén nyomódik le, természetesen jól működnek, csak kicsit fura
    - az én nagy kezeimhez kicsi, a két lenyúló "szarv" nem a tenyerem közepébe esik, így a tenyerem oldalával kell tartanom a szerkezetet (lehet csak nagyon hozzá vagyok már szokva a Sony Dualshock "szarvaihoz")
    - a telefon felfogatója nem jó szögben tartja a telefont, nem felém dől, hanem egy kicsit hátra bukik, de nem vészesen
    - L1, R1 gombok kicsit nehezen érhetőek el, ha fent van rajta a telefon

    Egyéb:
    Nagyon jó kontroller, nekem kicsit kényelmetlen, de nem hiszem, hogy ebből a megoldásból van ettől kényelmesebb. Ha nincsen a teló rárakva, akkor viszont nagyon jó és kényelmes. Talán egy Dualshock+Gameklip lenne a legjobb megoldás (próbáltam házi módszerekkel helyettesíteni egy ilyen gameklipet, ami amúgy teljesen túl van árazva, de nem volt az igazi...).
    Véleményem szerint jobb lenne két markolat, amit ha széthúzunk közé tudjuk rakni a telefont és akkor kb. egy PS Vita-át kapnánk.

    Itt a vége: ha nincsen kontrollered és akarsz venni egyet androidos készülékekhez, akkor ezt vedd. Ha van egy xbox kontrollered vagy egy dualshockod, akkor szerintem nem éri meg erre beruházni.

    Sony Xperia SP: 4,6" 720 x 1280, CPU Dual-core 1.7 GHz Krait, GPU Adreno 320, 1Gb RAM, rögtön felismeri, minden működik vele, eddig még nem próbáltam olyan játékot, amihez nincsen semmilyen controller support és egy külön kis app-al nekünk kell beállítani.
    PC-én szintén nem volt még tesztelve, kíváncsi vagyok kell e hozzá külön kékfogvevő, vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák