Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Saccco #32830 üzenetére

    Nem feltétlen érzem annak. Egy forintot nem költöttem rá, de haladok szépen... a sima aranyból most kivagyok fogyva, de csak azért mert egy rohadt kardot nem adtam el addig amíg ott is meg nem lenk a RANK S tárgyam, s most mindent abba upgradelnék.. :) Meg van az, hogy milyen játékokkal lehet most plusz dolgokat gyűjtögeni - ezekre kicsit rá kell feküdni és ennyi :)

    Friends pontokat gyűjteni kell, 1-2 napja inaktív tagokat lelőni, s helyette új tagok.. ezekkel Advanture key-eket kiváltani, s tök jó dolog utána az automatikus játék mód, ahol gyengébb pályákon lehet küzdeni emberi 'kínlódás nélkül'.

    Az itteni játékokat ahhoz kell igazítani, hogy a megfelelő kristályokat gyűjtsd mindig (meg van, hogy melyik pályán mit lehet gyűjteni és arra is lehet ismételt automatikus játékot nyomni..) és ezekkel is lehet a karakter ATK/DEF/HP/Crit Activation/DMG Decrease/def pen. tulajdonságokat fejleszteni.

    Illetve van kb 10 fajta játékmód, ha minden nap ezekből nyomsz egy db. 1-3 perces Game-t akkor GEM-ek és egyéb dolgok is szépen gyűjthetőek.

    GEM-ek vásárlása nélkül is tök jól el lehet játszani vele.

    Mindegyik karakternek van egy játék típusa, s igazodni kell hozzá. Nekem most egy 15-s Berserkerem van, ezt majd ha lesz kedvem akkor fejlesztem, mert ahogy látom a Team PVP-ben hatásosak a Wizard-val együtt (de utóbbival is jobban kell kerülni a közelharcot értelemszerűen).

    A Warrior is hatásos (ez a fő karakterem, 58-as 1,2M feletti összértékkel (de ez most már nagyon gyorsan pörög, látszik, hogy kevés játékidővel mentem fel magas szintre, de folyamatosan erősödik 5 S-es gear viszont már közre játszik)), de azzal okosabbnak kell lenni, odacsapok 2-3 skillel, oldalra bukfenc, majd pár mp-vel később újra harc. Face to face harcban pl. ez a leghatásosabb szerintem.

    Villámkérdés ahhoz, aki még előrébb tart... PVP-ben mikor lehet +egy skill-t berakni egyszerre? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák