Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddycom

    őstag

    válasz maximilian4 #27380 üzenetére

    Hogy érted, hogy a tartalom nem indokolja?

    Van 6x4 pálya alapvetően, minden pályán három coin gyűjthető, ami mind megváltoztatja a pálya felépítését kisebb-nagyobb mértékben. Csomó unlockolható dekorelem, interaktív épületek (mittomén pénzt ad, minigame-be visz tovább). Nintento pontokan sem pénzért vehetsz, hanem kisebb mission-öket teljesítesz, amit beválthatsz ilyen-olyan exkluzívabb tárgyra. Különböző karakterek különböző 'képességekkel'. Aztán ott vannak az egymás elleni versenyek, amik megintcsak szerves részét képezik a játéknak. A kingdom is több szigetből áll össze, nem csak ez a hangyafasznyi terület.

    MINDEN megszerezhető, ha egyszerűen játszol a játékkal, ami a mai F2P-P2W világban nem megszokott. Több tíz órányi játékidő van benne sztem, persze ha csak végigrohansz a pályákon, akkor lófasz. Moziba meg elmész két órára és otthagysz legjobb esetben 1500 forintot diákigazolvánnyal.

    Free to playként ilyen lenne :D

    Ez viszont sajnálatos:

    "A Nintendo spokesman told The Wall Street Journal that Nintendo doesn’t plan to release any Super Mario content, free or paid."

    A végén elgondolkodtam, h minek írom ezt le, elvégre nem kurva mindegy nekem, hogy ki mit gondol a játékról, de csak befejeztem a mondandóm. :D Kifejezetten márió fanatikus sem vagyok, utoljára kb 15 éve játszhattam a Super Mario Land-del a game boyomon, amit keresztszüleimtől kaptam Ausztriából. :D

    Nosztalgia, na. :D

    szerk.: tény, hogy a 3000 forint sok, de perspektívába kell helyezni a dolgokat, nagy gyerekek vagyunk már, mérlegelni kell, hogy ennyiért megengedhetjük-e kell-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák