- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
nyisziati #139279 üzenetére
Mondasz valamit.
Pedig, ha jól emlékszem 2013 nyaráig még semmiféle sarc (értsd: ÁFA, ügyintézési díj) nem volt. Utána döbbent rá a tisztelt hatóság, hogy ebből is lehet pénz beszedni.
Addigra már elláttam Jiayu (G3 ás G4 variánsok) telefonokkal a rokonságot, barátokat, kollégákat a'la Minideal. -
Uhh, most találtam majd' hat évve lezelőtti minideal-es leveleket a postaládámba, amiket elfelejtettem kitörölni. Gondoltam, nosztalgiázzunk, ha még van olyan itt, aki régen is kintről rendelt. Nekem 2006-os volt az első "okostelefon", amit kintről rendeltem. (na jó, nem volt okos, de rezisztív és két SIM-es volt, és már ment pár olyan funkció, ami az okostelefonokkal lett megszokott, valamint java-s progikat tudtunk rátelepíteni) Na jó, volt Qtek S100 és társai is, de azokat nem Kínából rendeltem. 2002-től kezdtem HP PDA-val, aztán jöttek a mobillal integráltak - régi szép idők...
-
Sanyesz.
őstag
-
Zeki
nagyúr
válasz
viktorhu #137180 üzenetére
minideal.net sem megy. Anno eléggé felkapottak voltak.2013. aug. 6
Special price this weekJIAYU G3S MTK6589T 193.99$(Gift:flim+original silicone case+original Earphone)
Amoi N828 MTK6589 162.99$
JIAYU G4 MTK6589T White 249.99$
HuaWei G520 Quad Core 4.5inch IPS 169.99$
HuaWei G700 Quad Core 5.0inch IPS 278.85$
Lenovo A660 MTK6577 Dual Core 112$
ZTE V967S Quad Core 5.0inch QHD 154.99$
ZTE V956 Quad Core 4.5inch 129.99$
ZOPO ZP980 2G/32G Quad Core 5inch 329.99$ discount code 145ed
THL W200 Quad Core MTK6589T 5.0inch IPS only 185$ discount code 12eas
THL W100 Quad Core MTK6589 4.5inch QHD only 148$ discount code 44ABED
-
Zeki
nagyúr
Van benne valami.
5 évvel ezelőttről a minideal.net-ről :JIAYU G4 (2G/32G)
JIAYU G4 Android 4.2 Smart Phone MTK6589T Quad Core 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP Camera
Special price is 329.99$(SG Post)ZTE V967S(100pcs)
ZTE V967S MTK6589 Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD Smart Phone
Special price is 169.99$(10$ discount 113ABED)UMI X2
UMI X2 Smartphone 5.0 Inch 1080P FHD Screen 1G/16G MTK6589T 1.5Ghz Quad Core Android 4.2 - Grey
Special price is 249.99$Lenovo s820
Lenovo S820 SmartPhone Android4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.7 inch HD 3G WCDMA 13.0MP
Special price is 295$Lenovo S750
Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim
Special price is 244$(10$ discount 13aed)Iocean X7 mtk6589t
iocean X7 Black MTK6589T Quad Core 5.0" IPS Screen Android 4.2.Smartphone
our price is 229.85$(SG Post)Lenovo K900(will be rooted)
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 499$(Nillkin case as gift)THL W8 Beyond(can choose root)
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- Gray
Discount price is 224.99$(35$ discount 11mini)THL W8 Beyond(can choose root)
ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- White
Discount price is 224.99$(35$ discount 11mini)Lenovo A660(green arrive)
Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 118.5$(root and install mulit-language)Lenovo A830(root)
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
Special price is 179.99$ -
Zeki
nagyúr
Egy kis nosztalgia árlista a minideal 2013.06.14-ei hírlevelévől:
Lenovo K900 2G/16G
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 535$XiaoMi 2S 2G/32G (mulit-language)
Xiaomi MI 2S(32GB) - Quad Core 1.7GHz 2G Ram 4.3"inch IPS Screen 13MP Camera
our price is 455.99$Amoi N821 White (mulit-language)
Russian Amoi N821 Smart Phone 4.5" IPS MTK6577 WCDMA 3G Dual core 1GHz With 8.0MP Camera-White
our price is 152$Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 194$Lenovo A820
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 158.99$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 235.85$(SG POST)THL W7S 1G/4G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 205$(8$ discount 333aeds)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 192$(6$ discount 2233ed) -
janakbacsi
őstag
Tud valaki olyan webshopot mondani, akik szállítanak Kínába? Kéne egy redmi 4a, haverom elhozná, de global verziósat nem szállít minideal Kínába hongkongból. Ezt én nem értem.
-
spileraaa
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 3s Prime, 3/32GB készülék EU raktáras beszerzési forrást keresek.
Tudunk ilyenről?Minideal mostanában mennyire ajánlott bolt?
-
andatti
senior tag
Nem olvastam vissza több ezer hsz-t, csak a múltkor 200-at, meg most párat...
Nemrég olvastam egy másik fórumon/blogban, hogy az ázsiai telók EU-s raktára nem ajánlott, mert eltűnnek a telók...
Nézegettem geekbuying, tinydeal, minideal és ismeretlen oldalak EU-s ajánlatait, de vagy nem volt választék, vagy tök ismeretlen telefonok... Egy helyen találtam Lenovo és doodge (cégnél ez a céges telómárka) márkát is 25 ezer Ft alatt, 2 Gb memóriával és X Gb háttértárral,.. (ezek kb. fele áron lennének a hazai árakhoz képest... 22 vs. 36, stb.) De nem tudom honnan, és milyen márkát lenne érdemes rendelni... Mert hosszú távra tervezek. A hűségem decemberben jár le a Huawei telómra,. de már kb. fél éve összetörve használom...
Az is bizonytalansági tényező, hogy ha több a memória és a háttértár, az (is) alapból többet "eszik meg" nem? Az aksikat is nézegettem, hogy nem valami acélosak, vagy nem kivehetőek... vagy vegyek dupla áron valami mást? (40 rugó környékén).
Az EU-s raktárat meg azért "erőltetem, mert ugye ott nincs vám, meg áfa sem... Ha meg Ázsiából jönne a cucc, biztos rá kellene még fizetni, akkor meg lehet, hogy drágábbra jön ki, nem?Ettől függetlenül minden javaslatra nyitott vagyok, hogy mit, s hogyan...?
-
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Van egy Leagoo Lead 3S telefonom, kb. egy év után meghalt a hangszórója és a kamerája befoltosodott. Egy törött telefonból pótolva lettek, de most pár hónapra rá, az érintésérzékelője is elkezdett figurázni...
Már nem költenék rá, inkább cserélném. Mit javasoltok, különösebb igényeim nincsenek, olvasni szoktam rajta, navigálni, fényképezni. Ezekben legyen jó, értelemszerűen legyen dual-sim, és ne legyen sokkal nagyobb mint a mostani, mondjuk egy 4,7" beleférne még. 4g nem fontos, ha lehet legyen olcsó, 100 dollár körül.
Igazából a Xiaomi Redmi 2 Pro-val szimpatizálok, minideal/banggood-on most 120 dollar, de milyen olcsóbb alternatívákat tudtok javasolni?
Előre is köszönöm.uff, ocs.
-
margithid
veterán
Sziasztok!
A minidealről és hasonló helyekről történő vásárláskor mennyire nyúlnak bele a rendszerbe az áruházak?
Vagy ez már nem szokás, és a gyári rendszerrel küldik?
Olvastam, hogy esetenként mindenféle bloatware van a telefonon... -
Digger
senior tag
Van valakinek véleménye a minidealról?
Rendeltem tőlük egy telefont csütörtökön, EU Warehouse , 2-7 nap szállítási idő ígéret. Május ötödikén ment a PayPal fizu. Az oldalukra belépve azt látom, hogy szerintük Május hatodikán, pénteken fizettem, a státusz még ma is csak "processing" de nem kaptam egy nyamvadt e-mailt sem, hogy búúúú, nemhogy track numbert! Tudom, hogy volt közben két hétvégi nap is, de már akkor is a második munkanapnak van vége! Furcsállom, hogy a rendelésem adatait, a szállítási címet a telefonszámomat és minden egyebet egy síma http oldalon látom! Legalább használnák a https protokolt! Azóta tegnap volt banggoodos rendelésem is. Ők a hétvége dacára is köszönik a rendelést és ma reggel már itt a levél, hogy postán van a cuccom.
Remélem nem faragtam be velük! -
w4dk0rt3
tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi #120222 üzenetére
A minidealnél a ZTE Blade S6 van jó áron.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #120223 üzenetére
Minidealen nincs találat a Hero-ra.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Hali1975 #120210 üzenetére
kivánok! vitatkoznom kell. a zopo hero 1 100 usd a minideal-nél és tudja a B 20 frekvenciát, valamint 2 sim plusz memórikártya is mehet bele. a redmi 3 nem 100 dodó, nincs B 20 és ha memóriakártyát is teszel bele, akkor csak egy sim-es. a többi paramétere nyilván jobb a redmi 3-nak, de engem most azok nem érdekelnek.
-
hevizms
addikt
Üdv
2 kérdésem lenne
Kínából vásárolt Asus telefonra vajon érvényesithető itthon a garancia az Asus márkaképviseletnél vagy sem?
Tudja valaki?A másik kérésem ha ránézne valaki aki jobban eligazodik a webshopokon hogy vajon mennyi a kinti garancia a minideal.net oldalon vásárolt telefonokra?Nem találom az infot.
[link]Köszönöm előre is
-
RVR400
veterán
válasz
Asycid #117956 üzenetére
Az eddigi 14 rendelésem tőlük mind rendben zajlott, a lehető leghamarabb feladták a cuccot, hamar megjött minden, szóval bár mindenhol ennyire kiemelkedően rosszul kezelnék a dolgokat). Kíváncsi lennék, hogy melyik az a shop, ami ajánlott lehet, mert olyat még nem láttam, amire nem lenne panasz. Na jó, talán régebben a Minideal volt az, de valljuk be őszintén: mostanság ki rendel onnan?
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo S960 Vibe X-em, és ráengedtem a gyári frissítést... (Minidealről származik)
Az történt, hogy most már 4.4.2 fut rajta, de elszállt a magyar nyelv és a google alkalmazásai. Van egy Lenovostore, de az igen kevés.
Google alkalmazásokra és magyar nyelvre lenne szükség. Tudnátok valami megoldást ajánlani?
Előre is köszönöm! -
hevizms
addikt
Megérkezett az Asus Zenfone Max készülékem a minideal-tól.
Most szórakozom vele.
Első benyomások.
Gyors gördülékeny,GPS teszt gyorsan talált műholdakat.
4G működik(Siófok)minideal most is jól teljesitett nálam,még ajándékokat is szórtak a csomagba
Volna egy kérdésem akkuval kapcsolatban.Mi a teendő vele?Most van 50%-on.
Feltöltsem most,vagy hagyjam teljesen lemerülni és akkor egy teljes töltés?
Vagy mi az ajánlott technika? -
Ájvé
veterán
válasz
fateless #110405 üzenetére
Hát én kérek elnézést
Tessék, minideal Redmi Note 2 Prime 194 USD -
Ájvé
veterán
válasz
Beni2360 #110398 üzenetére
Képek vélhetően 32GB ROM-os telefonról vannak, de lejjebb leírásban 16GB-ot írnak, így az a mérvadó. Minideal tudtommal még megbízható oldalnak számít.
194-ért egyébként van Redmi Note 2 Prime 2/32GB-os 2,2Ghz-es és ami még talán lényegesebb EU store vagyis áfa nincs.
-
Surda-
őstag
A LETV LE1 -ről jókat írnak, vélemény erről a márkáról?
Minidealen 200dodó -
LantosBerry8
senior tag
Minideal -nél mind kettő raktáron:
- Zopo Speed 7
- DooGee F3 proMelyiket érdemes megvenni? /naggyából ugyanaz a spec mindkettőnél/
Márkával/típussal kapcsolatban tapasztalatok? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Surda- #109901 üzenetére
A Minideal régi nagy kedvencem volt, az első rendeléseim tőlük voltak a régi, szép ÁFA-mentes időkben
. Én korrekt, megbízható shopnak tartom az akkori tapasztalatok (tucatnyi telefon) után. Mondjuk EU-s raktáruk elég gyengusz.
Más: helyreállt a világbéke, megoldódott a partner vs. csengőhang küzdelem. Ott a pont, aki a SIM-en tárolt telefonszámot említette kizáró okként.
-
Surda-
őstag
Minideal mennyire jó webáruház?
Látom hogy az ajánlottak közé tartozik,de érdekelne személyes tapasztalat.Ha a méret tökmindegy,akkor szerintetek MI4i vagy Note2?
Igazából a fotó+video és a gps fontos,de note2-ről még majd most érkeznek tapasztalatok,azt majd hozzácsapom a ti tanácsaitokhoz
Ha jól nézem MI4i -vel vodásként nem lesz 4G-m. -
anonym1s
őstag
válasz
molnardenes #109658 üzenetére
Nem csak a tinydeal ilyen hanem mind.
Nekem csak rossz tapasztalatom van a kinai netboltokrol.
Amig rendben megy minden addig mindegyik bolt jo, de ha gond van, akkor mind ugyanolyan szar. Ez pl. altalanos naluk hogy kuldjek bizonyitekot mert kulonben nem hiszik el hogy rossz, meg az is hogy ertektelen pontokkal akarnak karteriteni, ami azt jelenti, hogy ram akarjak eroszakolni hogy meg tobb penzt koltsek naluk.
Ha netalan elhiszik hogy rossz, akkor is rabaszok mert sajat koltsegen kell visszakuldenem kinaba, plusz bebukom a vam es afa ktsg-et is, mert azt nem teritik vissza.
Legutobb a banggood nevu bolttal szivtam, de volt mar bajom a minideal-el, cellphonemic-el, pandawillel, meg joparral meg de mar nem jut ezzembe mind. -
Surda-
őstag
válasz
LantosBerry8 #109509 üzenetére
igaz,sorry,de octa core és drágább,mint a note 2?
body007 Aliról nem vásárolok, de minidealen is kapható már.
-
robi1979
aktív tag
Az IOCEAN Rock-ról és eleve az IOCEANról mint gyártóról van valami gyakorlati tapasztalata valakinek? Specifikációk alapján nem tűnik rossznak, csak a név elég bizarrnak tűnik. A minideal európai - görög raktára - megbízhatónak számít?
Vagy érdemesebb inkább várnom a Zopo Speed 7-re, európai központból 40$-os postával EU-s supporttal? Ez a két típus tetszik ami beszerezhető is az EU-ból.
Valaki megfejtette már hogy a Zopo-nál hogyan működik a 40$-os kupon mert én nem értem. Ez fix kupon vagy sorsolásos? Azaz a rendelésrnél levonják a végéből a 40$-t - mert így akkor meg is lenne az ingyen posta - vagy megrendelem teljes árban és ha szerencsés vagyok akkor vissza kapok 40$-t?
ZTE Blade S6-ot most honnan lehet beszerezni "jó árban"? A Comebuyos rendelésemet elhagyta a DHL, a refundra várok vagy 2 hete, közben a tokom meg már megjött hozzá. Így vadászom a ZTE Blade S6-ot mert tetszik - persze Comebuyos árban és nem 41$-os postával a Geekbuying Spanyol raktárából -. De ha mégsem találok ZTE Blade S6-ot akkor lesz egy eladó kristály kemény tokom az S6-hoz. Akit érdekel, priviben keressen.
-
_Hodor_
tag
válasz
nzozz #107566 üzenetére
Ha így bejött a redmi 1s, az újabb verzió (2gigás kicsit kompaktabb) 160 dollár eu raktárbol, elvileg. (tehát pont a 45 ezres árat surolja felülről)
ja és szerintem a minideal ajánlott webshop, bár az eu raktárában nagyon vékony a készlet
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gyikhuszar #107137 üzenetére
Szia!
Minideal-ről kb. 100%, hogy CN verziót kapsz! A k920-al kapcsolatban pedig, kintről belpiacossat fogsz kapni.Nem fogja tudni a 800 MHz-es 4G frekvenciát. illetve mókolni kell, hogy rá tudd tenni a ROW-os romot imei vesztés nélkül. Arról nembeszélve, hogy itthonról is megkapod már 110k-ért és garantáltan ROW-os.
-
gyikhuszar
tag
Na a két szóban forgó készülék a minideal-en elég "ócsó".
[Lenovo]
[Asus]Ha még le is vámolják, akkor is 110 környékén ide kellene érnie valamelyiknek, legalábbis ha jól számolok. Szerintem ez sem olyan veszélyes, elég erős hardver van bennük. A lélektani határ telefon esetén nálam 100, de ez a kis plusz még beleférne. Egyébként nem hamisítják ezeket? Ma már egy készülék kínai másolatából is készül hamisítvány...
Illetve még egy kérdés: nem nézelődtem még ez ügyben (pl. xda-n), de ha nem vagyok megelégedve a gyári felülettel (túl csicsás, lassú, sok fölösleges program), akkor van-e lehetőség teljesen "natúr" droidot rájuk húzni?
-
citkar
addikt
válasz
robi1979 #106842 üzenetére
Majdnem vettem egy ilyen készüléket barátnőmnek, mert 5,5 colosat keresett, tetszett neki (sőt nekem is) a K920 mini (a minidealen csak 190 USD), de ez a SoC...basszus, olyan visszalépés lett volna, hogy nem mertem bevállalni, inkább a 140 USD-os (igaz akciósan ennyi) iOcean Rock került megrendelésre, aminél ráadásul: 4G: FDD-LTE BAND 800/1800/2600 MHz.
Persze sok minden szól a K920 mini mellett pl.: a háza, a kamerája, a megjelenése (bár ez szubjektív), de ezzel a SoC-cal még így sem ajánlottam neki ilyen áron...
Aztán jött ez az akció és 140 USD-ért nem tudtam jobb készüléket mondani neki, hát az iOcean Rock lett. -
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! 60-80 ezer forintért (áfával együtt) milyen csájnafónokat tudnátok ajánlani? Egyik ismerősöm kért meg engem, hogy segítsek neki valamit nézni de nem adott semmilyen szempontot ami alapján keresgélni kellene. Annyi, hogy hölgy ismerősről van szó tehát szerintem 5.5' szóba nem jöhet maradjunk maximum 5' kijelzőméreten belül. Ezen felül mivel ő sem mondott semmilyen szempontot ezért elfogadom bármit ami szerintetek megbízható olyan tekintetben hogy nem megy gajra 2 hét használat után. Kérdezhetném úgy is hogy ebben az árkategóriában mik a jelenlegi slágertelefonok? (Esetleg küldhettek pár linket honnan érdemes rendelni mert csak a minidealt ismerem viszonylag megbízhatónak onnan már rendeltem korábban is.)
-
bupemko
senior tag
válasz
GIJoe #106358 üzenetére
Általában az új felsőkategóriás telók (Xiaomi, Lenovo Vibe, ZTE Nubia, Meizu) magasan kezdenek, majd pár hónap alatt szépen mérséklődik az áruk. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, Xiaomi Mi4 pl. volt nemrég Minideal EU raktárban 250 USD körül, és az is bőven 300 fölött kezdett.
-
nimfas
addikt
Szűkül a kör...
Utolsó selejtező.
Jelöltek:Lenovo P70 (78.000 Ft), 1,7 Ghz Octa-core, bővíthető sd-vel, de akkor 1 SIM, 4000mAh akksi
Huawei P8 Lite (80.000 Ft), 1,2 Ghz Octa-Core, android 5.0, sd-vel bővíthető, 2000 mAh akksi
Honor 4C (54.000 Ft),1,2 Ghz Octa-Core, 4.4.2 android, sd-vel bővíthető, 2550 mAh akksi
Redmi 2 Pro (68.000 Ft), 1,2Ghz Quad core Snapdragon 410 64bit, sd-vel bővíthető, 2200mAh akksi
Ezek itthoni beszerzésű árak.
Van még a Xiomi Mi4, Eu-s minideal beszerzés, 250+10 USD .... 260x300=78.000 Ft (Gari problémásabb), itthon 136.000 Ft, továbbá nem bővíthető a 16GB memória, 3080 mAh akksi
Na kérem szépen, ezek az indulók, a 80eFt már nagyon a lélektani határ, szóval drágábbat ne is ajánljatok
Érvek, ellenérvek valamelyik mellett és ellen?Szempontok:
- Legalább 1 napot bírjon ki, nap végén úgyis töltőre megy éjszakára
- Fényképező is legyen jó (nyilván nem várok DSLR minőséget, sőt Hongmi 1 minőséget sem)
- 4G annyira nem fontos, eddig is elég volt a 3G, nem ez lesz a döntő érv!
- Lehetőleg ne legyen ilyen rejtett hibái mint a V5-nek... dobálja a hálózatot, Foltosodó kijelző!Előre is köszönöm a segítséget!
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #104843 üzenetére
Nem rossz... csak a 2200mAh akksi nem túl bizalomgerjesztő
Hogy váltják most a dollárt? 160USD+áfáért láttam a minideal-en....
Esetleg Mi4i?Lenovo VIBE X2 (203 USD+áfa) bár ez sem bővíthető és 2300-as akksi :S
Jéééééééé:
Xiaomi Hongmi SmartPhone Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz WCDMA 3G Dual Sim With 4.7 Inch IPS Capacitive 137 USD!!!!
D
-
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104616 üzenetére
Bocs elnéztem, 1/8-as csak, nem is tudtam hogy ilyen is van Redmi Noteból. 190$ a 2GB-os, minidealen néztem ezt tartom jónak személy szerint. Helyedben inkább Redmi 2-t néznék, 160$ a 2/16 biztos hogy van support is jön rá heti frissítés.
Egyébként hardveraprón még mindig jobb mint kintről rendelni és illetőnél tudod intézni a garanciát is. 55 a Redmi 2 és pár ezressel drágábban találni Note 4G 2/16 is. Kint olcsóbb talán 5-8000-el, de itt meg nincs vám rizikó és ha megbízható embertől veszed garancia is könnyebb. Persze ez az én véleményem. Majd eldöntöd honnan hogyan szerzed be, ez is egy lehetőség.Topik cím meg az egész mizériához. Én csak felhívtam a figyelmet hogy off a téma, még érdemben igyekeztem egyébként reagálni is rá, semmilyen negatív hangnemet nem vettem fel szerintem. Átnevezhetjük bárminek vagy akárminek is a topikot és akkor bármiről és akármiről is beszélhetünk itt. Szabályokat szerintem nem véletlen fektették le, különben fórum káoszba menne át, nem azt jelenti, hogy nem fér bele némi off, de alapvetően témához kell tartani magunkat.
Szerintem topik neve legyen ezek után "Lesz*rom mi a téma úgy is beírok ide" akkor nem lesz ilyen hülye vita (vagy lesz, de az úgy is témába vág). -
andatti
senior tag
Ajándékba gondolkozom egy normális kb. 4 colos telefonon... mivel mutter 3,5-es samsungja már közel tropa, kicsi a memóriája, (512), lassú, a képernyője meg már alig bírható rá valamire... Ti mit ajánlanátok, nézelődtem a dx-en, a minideal-on, de semmi nem ragadt meg...
a 4,5 col már nagy, kéne legalább 1 Gb memória, 4, vagy 8 Gb háttértárral, 3 G, és strapabíró legyen, cpu inkább 4, mint 2... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
lackopetyko1 #104297 üzenetére
Minideal, toc2.com,ibuygo,coolicool,pandawill. Cinedog kolléga aláírásában megtalálod a boltokat és azokat is akiknek van eu raktáruk.
-
Ájvé
veterán
válasz
#39868659 #104280 üzenetére
Vámmal tisztába voltam, te nem érted mit írtam.
EU store kezdett elterjedni miután áfát nem lehetett elcsalni (vámolás során majdnem minden csomagot megfognak), ez jellemzően olyan országokba van ahol alacsonyabb az áfa. Angliai megoldásról nem hallottam eddig, görög spanyol volt a jellemző. Nem írták a képen honnan jön az árú, csak hogy EU-ban nincs további költség.(#104279) WOT-H-A-C:
Ez bizony kiskapu, mivel az itthon magas áfát kerülöd meg ezzel, nem angliából veszed a portékát hanem kínából, ez egy áfa kerülés, attól még legális persze.(#104281) Duliee:
Én még akkor vettem Thl-t minidealről és nem volt áfa fizetés. Ismertem ezeket a megoldásokat, csak képen nem volt feltüntetve az EU store, mindegy angol megoldást nem ismertem.Kár ezen tovább lovagolnotok, mind jól beolvastatok már nekem, ennyi.
-
matyi19
őstag
-
-
-
viatorrent
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Minidealröl rendeltem egy Lenovo K3 note készüléket, 3hét után meg is érkezett, viszont a GPS nem működik. Nem talál műholdat! Ha mégis talál, ami 2 nap alatt egyszer volt, akkor sem túl pontos! Mi lehet az oka? Tudtok valami megoldást? -
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Változott mostanában az ajánlott boltok listája? Utoljára nekem a minideal.net és a pandawill rémlik mint megbízható boltok. Első hszben a lista elég elavultnak tűnik nekem.
-
aytukabozs
addikt
Hát nem tudom.
Én le szoktam nekik vezetni hogy; "ne sz#passuk egymást feleslegesen.
Ha nincs 2-3 nap múlva infóm hogy feladták, meg mellé postai szolgáltató függvényében egy mihamarabb élő TN-em, akkor szépen nyomom gyors egymásutánban a dispute-ot/claim-et."
Persze persze mindezt rém udvariasan.
Antelife-nál, minideal-nél működött, mondjuk az is igaz hogy a to2c valóban bekamuzta ott is hogy van ami nem volt (és ott még pattogni sem nagyon tudtam mert máshol sem volt amit kerestem).
De mindenesetre ha csak az esetek felében bejön, az már jobb mint az alapból kamu in stock tagekre hagyatkozni... -
home user
csendes tag
Sziasztok.
ZTE v5 Max-ot szetetnék venni.
Mostanában nem nagyon került szóba itt ez a telefon. Régebben sok pozitívumot írtatok róla.
A Minideal-ról akartam rendelni, de már egy hónapja nem tudnak küldeni.
Esetleg ha valakinek van információja hazai vásárlásról vagy Eu-s raktárból való elérhetőségről írja le ide legyen szíves.
Az esetleges újabb tapasztalatokat is szívesen meghallgatnám a telefonról.
Köszönöm. -
aytukabozs
addikt
válasz
viatorrent #102871 üzenetére
A Minideal általában megbízható a terméklapokat tekintve (is),
ha van pontatlanság az véletlen, és nem direkt kamu mint némely shop esetében.K3 note tulaj pont a fejed felett van 1, épp most derült ki róla hogy sajnos nem jól bírja a zsebben hordást :/
szerk.:
(nem a tulaj, a telefon)
-
viatorrent
újonc
Sziasztok! A Minideal.com- on kinéztem egy Lenovo k3 note készüléket. Szerintetek azok a valós paraméterei a telefonnak amit az oldalon írnak? Valaki használt már ilyen készüléket? Mennyire megbízható a Minideal-en vásárolt készüléket?
-
BullZeye
veterán
Chingon vagy Coolicool megbízhatóbb, ha pénzvisszafizetésről van szó, ha esetleg gyári hibás egy termék? Minidealnél paypal dispute pár pár hét alatt megvolt, mikor egy be sem kapcsoló telefont küldtek, de most minidealt "érthető" okokból kerülném, és igyekeznék Európából beszerezni telefont.
Vagy ezeken kívül van másik paypalos, európán keresztül jövős telefon?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #101634 üzenetére
Minideal-es árak érdekesek meg mintha nem mindig ők vinnék a boltot. Mikor volt utoljara feltorve? Vagy valamivel keverem.
De az atlagara annak a telonak 110$.
KTU: 31000 inkabb, szamold ujra. Illetve ez akcios ar, nem ez a normal ara. Azt nézve a hazai ára egész korrekt. Ugyanez van pl. a Pipo x7 minipc-nél, ahol ugyanannyi itthonrol beszerezve mint kulfoldrol, vámoltatva.
-
Drakoo
tag
Sziasztok szeretnék érdeklődni, Külföldi telefonnal kapcsolatban!
Minideal.net oldalról rendelve lett telefonom Lenovo A8 A806 mostanában azt csinálja h ha készítek egy képet és meg akarom nézni a telefonon ott látom normálisan, de ha csatlakoztatom a géphez és rá akarom másolni akkor ott már csak a kép kb 1/3-a van meg... gyári reset? vagy valami ötlet? esetleg másnál? Segítségeket köszönöm! -
nimfas
addikt
Van jobb ajánlat minideal-es Thl 4000-től 99USD+Áfa +1500Ft áron....
Ilyen "tudással" esetleg HD kijelzovel valami, ilyen áron? ☺
-
molnardenes
tag
válasz
zolipapa66 #100217 üzenetére
Köszi a választ. Ezt én is olvastam. Ugyanakkor a tinydeal-en és a minideal-en is a 2600 Mhz-s 4g-s telefonoknál csak a Telekom és a Telenor van feltüntetve Magyarországnál. Ez egy kicsit elbizonytalanított. Ráadásul a vodafone honlapján sem találtam semmit a 4g hálózatukra vonatkozóan, mindenhol csak azt, hogy nekik a legnagyobb a 3g lefedettségük...
-
itaroli
tag
Akkor ebből Vibe X2 lesz a szoftver miatt.
Pandawill vagy Minideal?
-
Liberator24
tag
válasz
aytukabozs #98759 üzenetére
Köszi. Ha jól látom, minidealen csak 10 dollárral több a 2/8-as. Elég jókat írnak róla, és ami pozitívum nekem, hogy még a Glonass műholdakat is látja.
Igazából nem prioritás a 4G, elég nekem a 3G-is csak az menjen rendesen, mert a régi Jiayum csak Edge-ben hajlandó működni. -
tutis
őstag
Na végül is a minideal gariztatásnak kellemes meglepetés lett a vége, ma kézbe kaptam a telefonom.
39 naptári nap alatt intéződött el (feladástól kézhez kapásig)
Nem rövid, de ha azt nézzük hogy csak a postaköltséget kellett odafele fizetnem (2800Ft), és visszakaptam egy megragasztott telefont és egy vadonatúj akksit, nem is olyan rossz. Ja és benne felejtettek egy 2gb-os memkarit és egy sim kártyát is, sim kártya kuka, de a memkari jó lesz valamibe.
Szóval pozitívan értékelem az egész gariztatást.. -
s4tch
veterán
válasz
Killerlaca #98272 üzenetére
Műanyag a ház. Van róla teszt a mobilarenán, ott megtalálod a jellemzőket. Kollégának múlt héten rendeltünk egyet a minidealről már ezen a $240 körüli áron, ha érdekes lesz még 2-3 hét múlva is, mesélek róla, ha megjön. Egyébként volt már a kezemben, nagyon könnyű, mégis masszív, jó a kijelző (durva a fényerő), gyors a rendszer, az árán kívül nem volt vele bajom. Ennyiért, amennyiért most a minideal adja, szerintem is qrvajó vétel.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Néztétek, hogy a Lenovo vibe x2 ára, hogy lement minideal-nél?
kb a fele. Mi ennek az oka?
Illetve van valakinek ilyen telefonja mik a vélemények róla?
Ilyen áron elég bestbuy-nak tűnik nem?
Fém vagy műanyag a háza?Köszi
-
tutis
őstag
Hát azért a minideal-es gariztatás eléggé döcögős, nem tudom már hanyadik skype üzenetet váltottam velük.
Azt írták most hogy a szerviz megoldja a problémát, kövessem a rendelési számot..Itt jön a képbe hogy 2 telefont rendeltem, (DG550) 1 hónap eltéréssel, 1 fehéret és 1 feketét.
Amikor visszaküldtem (fehér), véletlenül a fekete rendelési számát adtam meg nekik. Azért történhetett meg ez, mert a fehér rendelésem eltűnt az oldalról, nincs nyoma. Most megemlítettem hogy milyen rendelési számot kövessek, ha nincs is fent az oldalon. Erre kiderült hogy rossz a rendelési szám. De hiába néztem meg fekete rendelési számát is, nincs ott semmi infó hogy javítás alatt van, vagy ilyesmi, a régi dolgokat látom, szállítva lett annó, oszt csókolom... -
kereső , minideal garancia; igaz, nem tegnap volt, de talán hasznos infó.
Bizonyára vannak ellenpéldák is. -
tutis
őstag
Minideal-el gariztatott már valaki? Mennyi volt az átfutási ideje? A javítási idő érdekelne, mert kezdek kicsit ideges lenni, egy lcd ragasztás 1,5 hét alatt sincs kész.. (szállítási időt nem kalkulálom, most az átvételtől számított időt mondom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest