- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Problémáim adódtak telefon választással és vásárlással.
Előző telóm megörökölte párom mivel neki bőségesen megfelel, így gondoltam beszerzek végre egy kétkártyásat magamnak.
Hosszas bogarászás után egy LG L90 dual nál kötöttem ki, de fentről nagyon nem akarják, hogy ezt vegyem mivel a harmadik bolt utasítja vissza a rendelésem. Vagy nincs feketében, vagy egyáltalán nincs készleten és nem tudni lesz-e még. Közben én elkezdtem másfelé nézelődni és mivel a márkásabbak közül egyik hasonló árfekvésű és tudású készülék sem tetszik igazán, kikötöttem a kínai modelleknél.
A ZTE V5 nagyon csábító lett volna, de a 3G-s 900MHz hiánya eltántorított mivel a Telenoros kártyám mellé egy UPC-s mobilnet kártya menne bele ami a Voda hálózatát használja.
Két készülék is képbe került és nem tudok választani. Egyik egy Cubot Zorro viszonylag modern belsővel, a másik meg egy Doogee Hitman korosabb soc-cal és pofás egyedibb fémházas külsővel.
Kérdezném tőletek melyik lenne jobb választás, vagy esetleg tudtok-e ajánlani jobbat, ha a keret max 60K. A használható telefonálási képességen túl fontos még a 3G 900 MHz, a 4,7-5"-os jó minőségű kijelző, a tűrhető kamera és akku ill. a gördülékenyen futó 4.4-es magyarul is tudó Android. Nem igazán szeretném szoftveresen piszkálni és külföldről sem szeretnék rendelni.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest