- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Problémáim adódtak telefon választással és vásárlással.
Előző telóm megörökölte párom mivel neki bőségesen megfelel, így gondoltam beszerzek végre egy kétkártyásat magamnak.
Hosszas bogarászás után egy LG L90 dual nál kötöttem ki, de fentről nagyon nem akarják, hogy ezt vegyem mivel a harmadik bolt utasítja vissza a rendelésem. Vagy nincs feketében, vagy egyáltalán nincs készleten és nem tudni lesz-e még. Közben én elkezdtem másfelé nézelődni és mivel a márkásabbak közül egyik hasonló árfekvésű és tudású készülék sem tetszik igazán, kikötöttem a kínai modelleknél.
A ZTE V5 nagyon csábító lett volna, de a 3G-s 900MHz hiánya eltántorított mivel a Telenoros kártyám mellé egy UPC-s mobilnet kártya menne bele ami a Voda hálózatát használja.
Két készülék is képbe került és nem tudok választani. Egyik egy Cubot Zorro viszonylag modern belsővel, a másik meg egy Doogee Hitman korosabb soc-cal és pofás egyedibb fémházas külsővel.
Kérdezném tőletek melyik lenne jobb választás, vagy esetleg tudtok-e ajánlani jobbat, ha a keret max 60K. A használható telefonálási képességen túl fontos még a 3G 900 MHz, a 4,7-5"-os jó minőségű kijelző, a tűrhető kamera és akku ill. a gördülékenyen futó 4.4-es magyarul is tudó Android. Nem igazán szeretném szoftveresen piszkálni és külföldről sem szeretnék rendelni.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest