Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • illjo

    senior tag

    válasz Blue Eagle #91182 üzenetére

    Teljesen igazad van, én sem értem magam, ennél azért óvatosabb szoktam lenni. Az egésznek az a háttere, és már ott kezdődött az egész felelőtlenségem, hogy megrendeltem ezt a telót, ami original Lenovo A850 S-nek volt leírva, MTK 6592 cpu, octacore, full HD stb. És kb mint egy nyugdíjas a termékbebutatón ráharaptam gondolkodás nélkül a csalira, és csak a megrendelés után kaptam észbe, hgy azért itt vmi sz..r lehet a pacsintában. De megérkezett, és elkezdtem azon ügyködni, hogy kapjak legalább valami visszatérítést a buyer protection-on keresztül, mert a seller nem volt tú együtt működő. Még 5 napom van hátra elindítani a dispute-ot. Szóval teszteket kerestem, amivel majd tudom bizonyítani, hogy a teló szinte semmiben nem felel meg a leírásnak.És eközben akadtam olyan programokra, amikkel lehetett állítgani, és hát nem tudtam ellennállni a csábításnak és újbó agyatlan voltam, felhúztam 120-ról a DPI-t 240-re, valamint a Dalvake heap size-ot 38-ra.Nem ment amúgy gps sem, hiába csináltam meg azokat a dolgokat amiket találtam neten, valamint 3g sincs, mert a leírással ellentétben nem WCDMA, hanem TD-SCDMA 3G van csak benne.
    De a jelenlegi hekyzet ez:
    Kérlek nézd el nekem, ha hülyeséget mondok, kérdezek stb, igyekszem tanulni, olvasgattam sok leírást, de teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Amit Cappa javasolt, azt már kezdem érteni, hogy mit csináltam:)
    Lementettem SP Flash Tool-al szerintem a teljes ROM-ot, egy file kivételével, amire align hibát írt ki, ez az utolsó volt az MTKDT Block Infoban (bmtpool nem sikerült):

    Csináltam előzetesen scatter file-t is, de ebből a block infoból néztem ki a readback-hez az adatokat, mert így egyszerűbbnek éreztem, ez lett a readback-em:


    Azzal gondjaim voltak, hogy a mentéskor nem adtam meg file kiterjesztéseket, mert nem kért, párhoz beírtam az img kiterjesztést.

    Ebben nem látok, system.img filet, de valószínű ez az első hülye megjegyzésem:)

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák