Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Sziasztok! ZTE V970-ről szeretnék komolyabb duál simes telefonra váltani, de hát ugye nem szeretnék sokat költeni rá. Nekem nem kell hogy ismerős legyen a márka, inkább jó és erős telefont szeretné khosszú távra.
Elsőre ezt néztem ki, mert tetszik az ára, a kinézete, és a specifikációi is.
A kérdésem az lenne, hogy van-e ezzel a márkával valakinek tapasztalata, megbízható-e?
Gondolom ha a Pandawill-től rendelem, az nem lesz gond. Vajon az 58.000-es árra mennyit számoljak még, mert ha jól hiszem, az ÁFA+vám költséget nem fogom tudni megúszni...
Néztem a nem Pro változatot is, de azt csak 1 GB RAM-mal láttam, bár a 4 mag szerintem bőven elég lenne, illetve nincs nagy árkülönbség közöttük.
Annyit még hozzá tennék , hogy a fényképezés nem szempont , arra van más célhardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi