Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tabela

    tag

    Üdvözlet mindenkinek!
    Tegnap óta én is Jiayu G3 tulajdonos vagyok. Az itt olvasottak sokat segítettek a választásban, köszönet érte!
    Etotalk-tól rendeltem, 3 hét és 2 reklamáció után indították el. (A táblázathoz az űrlapot kitöltöttem.)
    Kértem ugyan rá Etotalk romot, nem rossz, de végül kidobott pénz volt, mert ma reggel ment is fel a magyarított 4.1.2.
    Tapasztalatok eddig: Teljesen korrekt gép, pláne ennyiért (sőt azóta még olcsóbb lett), de ezt már sokan megírták.
    Az Etotalk rom eleve rootolva, (saját, brandelt) MTK Tools-al és (saját, brandelt) CWM-el jön, de amikor akartam csinálni pl. róla nandroid backup-ot, az sose akart véget érni. Végül az itt olvasott instrukciók alapján telepítettem új CWM-et, így sikerült megcsinálni a mentést. Driver telepítési problémám nem volt. Az Etotalk MTK Tools is el lett távolítva, mert folyton frissíteni akart a play-ről, de mivel system app volt, így nem sikerült neki. Kivettem a system/app-ból, reboot, majd telepítettem a normál verziót a play-ről.
    A GPS gyengusz, kipróbáltam az olvasott instrukciókat, de így is elég lassan fog pozíciót és autóban el-el veszti, bár 4.1.2-vel még nem próbáltam. Nekem a Sygic működik.
    Már micro sim kártyám van, a sim adapterrel nagyon nehezen tudtam bepasszírozni a telefonba, de végül sikerült és rendben működött. Aztán kivenni se volt egyszerű!
    Fura, hogy a telefon alján levő micro usb csatlakozó más telefonokhoz képest (pl. SGN, SGS3, GN4) fordítva van beépítve (íves oldal van hátul), így asztali töltőre rátenni, autós aktív tartóba berakni esélytelen. (illetve hátrafelé néz a képernyő)
    Első nap ennyi. Bocs kicsit hosszú lett...

Új hozzászólás Aktív témák