Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibcsi99

    csendes tag

    válasz hungobungo #1222 üzenetére

    Üdv, hungobungo! Örvendek, hogy te is olvasod még a fórumot. :)
    Ha majd megérkezik a Haipai-om, visszatérünk még a magyarításra, mert engem is érdekelne. Ez már 4-es androiddal jön, tehát nem lesz elsietett frissítgetés.
    Tudtommal a Haipai-ra is van már CWM és root is. Elég aktívak az xda-n is. Már "custom ROM" is van rá. Ott írnak egy metódusról hogy valamilyen programmal vissza lehet állítani az IMEI-eket. Az aksi alatt fel van írva mindkét IMEI, tehát van egy "biztos mentés" :P Csak be kell őket ütni a programba, majd rákapcsolni a telót és kész.
    A ZOPO-nak pedig van egy ZOPO-Tools vagy hogyhívják androidos programja a telefonra telepítve, azzal lehet menteni az IMEI-t, majd ha van root-od akkor a programot és a mentést is letöltheted a számítógépre. Legalábbis valami ilyesmire emlékszem, nem tudom már melyik fórumban olvastam.

    Proci pletykák: A Mediatek oldalán február 13. dátummal van az MT6575 bejelelentése, ehhez képest már márciusban elkezdtek szállingózni a telefonok? Vagy csak később, ápilisban-végén?
    Amúgy igen, igazad van, minek dual-core, kevés a program ami ki is használná, meg játéknak úgysem ártana egy izmosabb grafikus chip, nem? Ja, meg minek dual-core, ha az aksiidő így is a béka s*gge alatt van?! Egyszer jöjjenek egy olyan technológiával, amivel huzamos használat mellett is több napig megy a telefon 1 töltéssel!

    Na, azért kiváncsi leszek majd a köv. generációra is :DD

Új hozzászólás Aktív témák