Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hungobungo

    aktív tag

    válasz tibcsi99 #1221 üzenetére

    Üdv, én voltam az, és meg tudom erősíteni hogy még mindig nagyon frankó a ZP100, már bánom hogy én is megvártam a 245 Ft-os dollár árfolyamot :(

    Annyi fejlemény lett közben, hogy az egy ismerősünknek is hozattunk, mert nagyon tetszett neki. Ő a dual sim miatt kérte, probléma nélkül megy Telenor/T-mobile kombóval.

    Amikor megjött a telója, volt egy is időm, és megnéztem hogy lehetne-e magyarítani a 2.3.7-es romot, és meg is van a menete, de mivel a csaj elvitte, a sajátot meg a barátnőm használja üzleti ügyekhez, ezért nincs hol tesztelnem, úgy meg elég nehéz saját romot összerakni :)
    framework-res.apk-t magyarítottam, meg még néhány rendszer appot próbaképpen, ha lenne olyan gép, amin a magyarított rendszerappok cseréje után és a kínai szarok kiherélése, a launcher cseréje után a Flash-elő programmal mentést lehetne csinálni, tudnék könnyen továbbadható romot is csinálni. Mondjuk van rá Clockworkmod is, meg root, ezeket is beletenném akkor már a csomagba... esetleg akit érdekel, és van kedve/ideje szuttyogni, dobjon mailt...

    Android 4-gyel még várjatok, szerintem csak ronthatna a teló gyorsaságán, és oda kell rá figyelni mert törli az IMEI-t... (!)

    MTK duál procik pletykák:
    A chipgyártó az MTK6575 tömeggyártásáról az első ezzel szerelt teló megjelenése előtt 3-4 hónappal adott ki hivatalos sajtóközleményt. A dual core procikról nem volt még ilyen, úgyhogy nagy valószínűséggel várni lehet rá legalább még 4 hónapot. Arra, amire kell egy telefonban jelenleg simán elég az egy cortex 9 mag, ha még tablet lenne, hagyján, de igazából nincs Androidra olyan app, max. 1-2 játék.

    QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179

Új hozzászólás Aktív témák