- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Lenovo a65 -ös készülékem van, a root call blocker-t szerettem volna használni rajta, de semmilyen beérkező hívást nem hajlandó blokkolni. Azért választottam ez, mert sokan dicsérik. Talán a dual simnek van köze hozzá? -
törölt tag
Extreme Call Blocker-t használom nem kívánatos telefonszámok blokkolására. Olyan jól végzi a dolgát, hogy észre sem veszem, ha a tiltott illető hív (call log-ban sem látom). Létezik ennek megfelelő / hasonló alkalmazás Microsoft Windows Phone 7.5 Mango-ra? Bocs, hogy itt kérdezem meg, de a W7-es topicba nem biztos, hogy ismerik az Ext.CallBlocker-t.
-
zzz03
őstag
Root Call Blocker Pro -ban hol tudom beállítani, hogy csak az ismeretlen számokat blokkolja? (Fehér-Fekete lista megvan, be is van állítva, de olyan funkciót nem találok, hogy csak az ismeretlen számok blokkolása
)
Szerk:
Ehh...közbe meg is van. -
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
-
RBJ
addikt
van olyan call blocker ami az ismeretlen, és privát számos hívást is le tudja tiltani ?
-
válasz
Kokuszkocka #38082 üzenetére
Root Call Blocker. Több metódus közül lehet választani, van olyan, ami konkrétan ki sem cseng, tehát mintha nem is lenne az a szám, semmit nem hallasz, ha hívod.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
tudtok esetleg ajánlani egy jól működő call blocker programot ami ingyenes?
Köszönöm! -
xSide
őstag
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
A nemrég linkelt launcher gyűjteményből fogtam pár nem kellő alkalmazást az avast-al...
Mondjuk nálam csak próbaképpen került fel és maradt, a tűzfal, hívsszűrés miatt.
Egyébként bevált, mert így is kevesebb a ram-ban foglalt memória igénye, mint a korábban használt droidwall, call blocker-t együttvéve...Task killernek sem tartom értelmét, mert inkább a beragadó appokat cserélem másra
Ettől függetlenül a go widgetes task-ja fenn van és semmi bajom vele -
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
Szia!
Profilozásra: Setting Profiles (fizetős változat)
Hívásszűrés: Root call blocker
Mindkét csoportból számtalan alternatívát vizsgáltam meg, mindegyik elvérzett valahol. Ezek az alkalmazások sem tökéletesek, de - szerintem - az elérhető legjobbak.
Amit nem tudnak az általad leírt követelményekből, az a fúzió, magyarán a profil váltó nem fogja egyben a hívásszűrést is aktiválni, erről magadnak kell gondoskodnod. Próbáld ki őket, szerintem nem fogsz csalódni!
-
xSide
őstag
-
-
St3ven
addikt
válasz
aminat #29057 üzenetére
Régebben sokat kipróbáltam, de csak a
Root Call Blocker volt teljes értékű.
Sok progi két-három másodpercre engedi kicsörögni a hívást, míg ez csendben teszi a dolgát, ha akarod, az állapotsoron értesít, ha nem, még azt sem teszi, beállítható a naplózás, időszakok, csoportok, sms blokkolása, lényegében minden.
Most már nem használom, nekem elég az android beépített lehetősége is, ti. hogy adott számot a hangpostára irányít közvetlenül.
-
St3ven
addikt
válasz
gecsek #26390 üzenetére
+1 a
Root Call Blocker-nek.
Kb. fél éve használom, és eszméletlenül jó. Tudja azt, amit a legtöbb hívásblokkoló progi nem, azaz anélkül blokkolja a kiválasztott hívásokat, hogy egy pillanatra is megrezzenne/felvillanna a teló. Ezeket az eseményeket természetesen loggolja, és igény szerint diszkréten értesít a status baron.
Már majnem írtam a progiról egy logout bejegyzést, de a postod lényegében kimeríti a tartalmát!
Mondjuk nekem az 1.1.0.1 verzió van csak meg, az újabb verziók csak még jobbak lehetnek azóta.
-
gecsek
csendes tag
Sziasztok! Jónéhány órán át kerestem egy olyan programot, amivel bizonyos számokat tudok blokkolni, de csak egy időpontban. Azaz olyan androidos program kellett, amivel éjszakára, estére tudom blokkolni a munkatársak hívásait két időintervallum között. Találtam pár programot, de egyik sem volt az igazi.
A lényeg, hogy Root joggal kell rendelkeznie (így is kell megírva lennie) a kiválasztott programnak, egyéb esetben megcsörren a telefon egy pillanatra, majd az után szedi csak le a hívást az aktuális szűrő.
Én a Root Call Blocker programot találtam meg 3 órás próbálkozás után. A programmal be lehet állítani profilokat. A profil lehet fehér, vagy fekete listás. (Fehér lista: csak azokat engedi, akiket ide felveszel, Fekete lista: csak azokat tiltja, akiket felveszel ide). Időzítő segítségével pedig be lehet állítani, hogy mikor melyik profil fusson. Profi program, a telefon meg sem nyikkan, ha egy szám tiltva van, de hívnak (amúgy a hívást loggolja a program, de a telefon nem ad hangot, nem rezeg, nem villan fel a kijelző, csak amikor legközelebb nézed meg a telód, akkor látod, hogy volt valami). SMS is blokkolható hasonlóan. Tiltani lehet a rejtett számokat és/vagy az ismeretlen, telefonkönyvben nem levő számokat, plusz az olyan számokat, amikben bizonyos kombinációk vannak. (ha pl. tiltom a *1270* számot, akkor a vodától nem kapok több reklámsmst és hívást).
Tehát az én megoldásom:
- profil 1: este 8-tól reggel 10-ig: fekete lista, a listában az összes munkatárs és rejtett szám.
- profil 2: reggel 10-től este 8-ig: fekete lista, a listában az összes rejtett szám.A program bravúros. Még tesztelem pár hétig, és ha jó, akkor meg is veszem, mert az 1200Ft-ot megéri még akkor is, ha... Ennyit megér a nyugalom és ez a program, hogy az éjszaka közepette ne keressenek munkaügyben, illetve hogy a marketinges maszlagot se kelljen többé hallgatni.
(amúgy sok változata van a hívástiltásnak: visszautasítás, gyors visszautasítás, nem válaszolás -azaz a háttérben "csörög" a telefon, de abszolút nem rezeg, nem villog, nem ad hangot, stb.)
-
sssz
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #25879 üzenetére
ha új előfizut vettél akkor azt a számot még nem használta senki nem???
amugy DND call blocker
-
dokee78
félisten
válasz
flash- #25461 üzenetére
Nem tudom van-e widgete,de a DND call blocker nagyon jó állítólag és nem mellékesen tud magyarul is.
-
-
dokee78
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz
78zolika #21776 üzenetére
A teljesség igénye nélkül íme pár hasznos alkalmazás:
alarmdroid - ébresztő, a megszakítása reggel rázásra is történhet
apps organizer - a főképernyőn egyéni ikonos mappák létrehozása
dnd call blocker / blacklist - hívás szűrő
bpmenetrend - bkv menetrend
bsplayer lite - média lejátszó
documents to go - office csomag
dolphin mini - böngésző
droidstats - sms, hívás, mobilnet és wifi számláló
dropbox
elixir és elixir widget - szenzorok, telefon infók és a mindennap használatos widgetek
es file explorer - fájlkezelő
huf/deviza - valuta árfolyamok
instant heart rate - pulzus mérő
made in Hungary - magyar nyelvű alkalmazások
névnapp - 2x1 névnap widget
passdroid - jelszavak tárolása jelszóval védve
picplz - képfeltöltő
push up - fekvőtámasz manager
seriesguide - sorozatok nyomonkövetése
settings profile lite - profilok
skitch - képszerkesztő
sms scheduler - időzített sms
task list - tennivaló lista
tubemate - youtube letöltő -
Debilon
addikt
válasz
zsolt19900 #19366 üzenetére
DND Call Blocker
és semmit, bontja a vonalat ha jól tudom
-
petipetya
nagyúr
válasz
DonMedve #14515 üzenetére
Megerősítem. 2 napja van 2.3-am, és tegnap óta napi egyszer-kétszer rám csörög egy nyugdíjas, valami Lacit keres.
Lényeg, hogy a telefonkönyvben beállított tiltás nem használ, ugyanúgy bejött a hívás és automatikusan egy csörgés után eldobta a hívást.
Ez nekem nem jó, így már fent is van a dnd call blocker.
-
Az előző hozzászólásból kifelejtettem, hogy a DND Call Blocker 1.2.3 verzió tökéletesen működik 2.1 alatt is, de van egy olyan probléma, a nem fogadott hívásról SMS-t küld a szolgáltató, ha kikapcsoltatja ezt a plusz funkciót az ember, akkor, ha nem vagyunk elérhetők, nem fogunk másról sem tudni.
Nincs tökéletes megoldás a kéretlen hívásokra!
Egy új SIM, vagy egy 9mm Magnum? -
válasz
Rickazoid #14516 üzenetére
SE X8 2.1 (Eclair) alatt nincs ez az opció, vagy is én nem találom sehol.
DonMedve
2.1 (Eclair) használom, "felhasználói programok" gondolom DND Call Blocker is felhasználói program.
Elgondolkodtam az állításodon, ezért készítettem egy ellenőrzést, hogy megbizonyosodjak róla. Amikor először telepítettem, akkor működött, de azóta már volt frissítve.
Na az első próba alkalmával valóban nem utasította el a tiltott számot, amin mélységesen megdöbbentem.
Milyen jó, hogy az alkalmazásaimról szoktam mentést készíteni, ezért alkalmazás törlés és egy 2010 decemberben letöltött 1.3.4 verziót telepítettem.
Ez tökéletesen működött Eclair alatt is.
Ezek szerint nem érdemes frissíteni! -
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #12932 üzenetére
Mostanság:
2G-3G on-off: a 2G és 3G között kapcsol (2G, 2G+3G, 3G)
AudioManager: minden hang állítása a telón (alarm, music, alerts, ringer, vibrate ki-be, system volume és voice call volume)
Battery Status: aksi %-os kijelzése, illetve egyéb adatok (hőmérséklet stb.)
BpMenetrend: bkv menetrend megállókra lebontva (az útvonalat pedig már a Maps is megtervezi)
Call Confirm: megerősítő gomb, mielőtt felhívunk valakit
DND Call Blocker: hívás szűrő és engedélyező
Documents to Go: office csomag
Dropbox
Made in Hungary és Magyar Alkalmazások
Menetrend Droid: vasút és volán
Mybackup Pro: mentés sd-re vagy online (alkalmazások, képek, kontaktok, hívásnapló, könyvjelzők, sms, mms, beállítások, home képernyő, ébresztések, t9 szótár, naptár és zenelejátszó lista )
NameDay: mikor vannak a kontaktok névnapjai
Passdroid: jelszó generátor és mentő
Schedalls: időzített sms plugin (free), időzített facebook üzenőfali beírás bármelyik ismerősünkére plugin (1 dollár), és a jövőben időzített email és időzített twitter bejegyzés
Taskos: jegyzetek -
St3ven
addikt
válasz
Luissimo #12156 üzenetére
Igen, úgy használom (qwertz), de nem megy.
De nem érdekes annyira, ott van tényleg a külön billentyű, szóval túltettem magam rajta.atillaahun:
Igazad van, én T-s vagyok, itt a csomagok szinte kivétel nélkül "korlátlanok".
A fring a +1111-es számot írja ki a hívott telóján.
Én is blokkolom a rejtett számokat Root Call Blocker-rel. Nem kell biztosítás meg kedvezményes hitel.A telekommunikációhoz semmit sem értek, de az biztos, h mobilon nettelefonálva sokszoros áttétellel zajlik a folyamat (hálózatok,eszközök,progik,tömörítés,veszteséges továbbítás mittomén), azaz sokszoros a hangminőség romlás esélye,szemben pl. azzal,ha vkivel egymással szemben ülve beszélgettek élőszóban.
-
St3ven
addikt
Az aFirewall call and sms blocker-t használja itt valaki?
-
petipetya
nagyúr
Nálam erre a célra remekül bevált a
DND Call Blocker
Magyar nyelvű telón magyar nyelvű.
-
DonMedve
addikt
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget.
Amúgy nagyon jó lenne ez a call blocker gold,nagyon sok mindent lehet finomhangolni.De miért csak egy csörgés után dobja?!Ez az egy bajom vele.
-
DonMedve
addikt
Azt nem próbáltam,csak megláttam,hogy megjelent.Telón tuti le tudod kapni.
Más: Kis segítséget szeretnék kérni.Tudtok olyan Call Blocker progit ami a nem egy csöngés után dobja el a hívást?Mert megvettem ezt a Call Blocker Gold-ot,de az annál aki hív,1x kibúg és csak utána bontja a hívást,tehát nem alapból foglaltat jelez neki.
Ez az egy ami tökéletes volt a Badán,pedig az gyári volt!Előre is köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kristof83 #9579 üzenetére
A teljesség igénye nélkül leírom a jelenleg használt alkalmazásaimat:
bpmenetrend, cachemate for root users free, converter, DND Call blocker, Google Docs, Documents to Go, Dolphin Mini, Dropbox, Hír24, Made in Hungary, Quick Settings, RemindMe, Root Explorer, Screen Filter, Simple Notepad, Sms Scheduler, Tapcounter, White Noise free, Wireless tether for root users, Anysoftkeyboard, Countdown Timer Widget, Névnap és Zeam launcher.
-
petipetya
nagyúr
A minap volt szó a hívás blokkolásról, melyre találtam is egy magyar nyelvű alkalmazást a
Made in Hungary-n kutakodva. A neve
DND Call Blocker.
A telefon hvásnaplójában nem jeleníti meg a blokkolt hívásokat (pedig van benne ilyen lehetőség, vagy csak én értettem félre), holott két különböző telefonnal próbáltam ki.
Mivel ez egy blokkoló alkalmazás (foglalt jelzést ad a hívónak, vagy lenémítja a telefonunkat), kimondott "white list" nincs benne. Ezekre képes:
- rejtett számok elutasítása
- tiltólistán szereplő számok elutasítása
- minden bejövő hívás elutasítása
- minden bejövő hívás elutasítása, kivéve a telefonkönyvben lévő kontaktok
- minden bejövő hívás elutasítása, kivéve a kedvencek csoportban lévő kontaktok -
hörcsi77
tag
hali
tudnátok esetleg olyan hívásblokkoló programot ajánlani ami magyar nyelvű? vagy esetleg az extrem call blocker programhoz valami magyarázatot?
köszi
-
dokee78
félisten
Ezek a legjobbak a kategóriájukban?
-ASTRO File Manager
-Dolphin Browser
-Droidwall
-Extreme Call Blocker Droid
-LauncherPro plus
-PowerAMP Music Player
-Titanium backup
-VPlayerValami kimaradt?
-
johnny6.d
tag
Én is android-os telefoncserén gondolkodom és közben már keresgélek progikat, amik kellhetnek. Ezeket találtam a kérésedhez kapcsolódóan:
Call Blocker Pro
Extreme Call blocker Invisible
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest