Hirdetés

Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz DS39 #48224 üzenetére

    épp ezért már nagyon régen a fejembe van az a gondolat, hogy vajon egy Google kaliberű vállaltnál, ahol nyilván nem kispályás fejlesztők ülnek, ahol annyi minden új dolog születik, igényes stílusban megoldva...miért okoz gondot az olyan funkciók beágyazása, melyeket már 15-20 évvel ezelőtt is használtak az akkori rendszerekben? ezek alap dolgok, tényleg már már matuzsálem korú mobilkészülékek tudják az "összes kijelöl + másolás" trükköt!

    de itt van pl: a google play...annyi kis apróság van, amivel sokkal de sokkal használhatóbbá lehetne tenni, és nem hiszem, hogy pont a Google emberein fogna ki pl egy olyan funkció beágyazása, mint az "android alkalmazásaim" lista szerkesztése vagy hasonlók...működik a restore, nagyon király meg minden...csak kicsit idegesítő, hogy nem lehet szerkeszteni, hogy melyik program volt hasznos számomra és melyik nem...vagy az ilyen apróságok tényleg átláthatatlanul bonyolult dolgok? netalántán csak nekem hiányoznak?

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Aktív témák