Hirdetés

Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    A Dropbox tárhely kimaxolása egyedül (jelenleg 16 GB-ig lehet tuningolni ingyenesen)

    1. eldobható e-mail címek kreálása (pl. az eldobhato.mpp.hu segítségével - ez a létrehozott címekre érkező leveleket egy megadott fiókra továbbítja, levelenként csak egy captcha-t kell benyomni); ha 2 GB-ról indul az ember, akkor 500 megánként kell majd meghívó, tehát legalább 28 db e-mail alias-t érdemes csinálni, de az se baj, ha van 1-2 tartalék az elgépelések miatt

    2. a saját Dropbox fiókból a kreált e-mail címek csoportos meghívása a /referrals aloldalon

    3. a megérkezett levelekből a meghívó linkeket tinyurl.com-on le kell rövidíteni (a randomgenerált kód helyett beírható saját link is, pl: /dropreg01, /dropreg02 stb, ez is gyorsítja a procedúrát, ezeket elég feljegyezni / megjegyezni)

    4. Virtualbox alatt linuxos masinák létrehozása (meghívónként mindenképpen 1-1 egyedi, frissen létrehozott virtuális gép kell, máshogy nem működik), amik Ubuntu vagy Fedora ISO-val négyesével indíthatóak live módban (a Fedora kevesebbet kérdez, teljesen automata az elindulásig, elég a 32-bites változat)

    5. minden egyes virtuális gép alatt egy tinyurl-es cím beír, regisztrál (szerencsére a Dropbox nem kér visszaigazolást); regisztráció közben az e-mail cím kimásol, a kód legyen mindegyiknél ugyanaz, hogy ne legyen kavarodás (ha több virtuális gép van elindítva, akkor sem okoz majd kavarodást a több e-mail cím kimásolása, ugyanis gépenként külön vannak kezelve a vágólapok is)

    6. a regisztráció után a Dropbox oldal átdob a letöltésre, onnan egyből telepíthető a kliens

    7. DB kliens indít, a kimásolt e-mail címmel és a kóddal belép, next-next-skip-stb, kész, megvan a bónusz

    Ezzel el lehet pöcsölni kb. 2-3 órát, de a végeredmény az emberi tárhelyméret, regisztráció-kuncsorgás nélkül. :] Több ízben kipróbált, kb. már 4-5 fiókot húztam így föl. Az alapokat még a netről szedtem össze, és magam egészítettem ki pár aprósággal, ami segíti a folyamatot. Remélem nem off és hasznotokra válik - láttam, hogy erről is ment a diskurzus. A Dropbox meg a legjobb kliens Android és Win szerte.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák