Hirdetés

Aktív témák

  • Szajo

    őstag

    válasz TRob1 #40645 üzenetére

    Ebből én sem vitát akartam robbantani. Még írtam is, hogy a végén meg lehülyézel úgymond. És én el is hiszem, hogy poénból írtad csak akkor még eléggé úgy tünt, mintha "meguntad" volna, hogy írok és "leoltasz". De lehet, hogy csak én nem szoktam meg ezt, mert eddig akárhová írtam válaszoltak, volt már hogy tettem fel valóban hülye kérdést és elpoénkodták azt is(bár nem ilyen formában...), de nekem ez elég furcsa volt amit te írtál a végén az aláírásomból kifolyólag...
    Mert ezeket a poénokat vettem is:"Mondjuk nem értem mi köze lenne a Launcherhez annak hogy kilép a Browserből, de biztos úgy van... Miért nem fogod az óra widgetedre pl.? Vagy a fényszenzorra az erős napsütés miatt?
    (#40620) hunkryo:
    De előtte még az eső esett, most meg süt a nap! "
    De amint már említettem az uccsó szmájli ide vagy oda nekem "szurkálódásnak" tűnt...
    Jómagam meg többször találkoztam már ezzel, hogy "nem látod, hogy írtam smiley-t is." Mert akkor most ha ennyi erővel sértegetek valakit és írok mellé nevetős szmájlit akkor az el van intézve? Attól még lehet, hogy neki ez k**vára nem vicces.
    Najó ez már ember függő, te viccnek szántad, nem volt vele rosz szándékod és segítettél is szóval részemről semmiség, hogy te hogy vagy vele azt már nem tudom.

    Bocs, hogy regényeket írok :D

Aktív témák