Hirdetés

Aktív témák

  • St3ven

    addikt

    válasz atillaahun #34962 üzenetére

    Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz.

    Pontosan, szerintem ez benne a legnagyobb húzás.

    Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil

    Én is az ActionVoip-ot használom, megnéztem vagy tízet, ez volt a legjobb magyar viszonylatban. Azóta találtam egy CallingCredit nevű szolgáltatót, ott 8,5 Ft a mobil, bár náluk még nem töltöttem fel az egyenlegem, inkább várok, amíg lefogy az ActionVoip-ról, nehogy, mire odajutok, felemeljék a díjakat.

    Egyébként azt ne felejtsd el, hogy a Phone-to-Phone hívás esetén mindkét hívás díját Te fizeted, azaz ActionVoip esetén 24 Ft lesz a mobil-mobilhívás percenként, ráadásul van még egy 15 Ft-os kapcsolási díj. Utóbbi díj nem mindegyik szolgáltatónál van.
    Persze gondolom, ha vezetékesen hívatod fel magad, akkor meg 2+12=14 Ft lesz a percdíj, de ilyet még nem próbáltam, nincs vezetékes sehol a családban...

    Akkor jól értem, feltetted a progit? Jól megy Nálad?

    Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Aktív témák