Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz orkati #3482 üzenetére

    Minden program, aminek az engedélyei közt szerepel a Network communication, felmegy a netre a háttérben, ha így van megírva, erre azonban nincs szabályozási lehetőség (régen én is emlékszem, hogy voltak olyanok, hogy megkérdezte a rendszer, hogy engedélyezem-e a programnak a kapcsolatot, amikor kapcsolódni akart, na az az idő rég elmúlt, ezek a telefonok nem épp a magyar árviszonyokhoz vannak állítva és állandó internet elérésre tervezték az egész op.rendszert, valamint a hozzá írt programok egy részét is).
    Van viszont egy olyan, hogy Settings/Account & sync/Background data. Ha ezt kikapcsolod, elvileg megakadályozza a programok többségét a háttérben történő internet elérésre, de ilyenkor például a Market nem használható, mert az ugye a háttérben tölti le a programokat, de nincs időjárás frissítés, semmi, ami ezt igényli.
    A legjobb amit tudok mondani, hogy ne aggódj az adatforgalom miatt, ha nem arról netezel állandóan (értsd: minden nap órákon keresztül), akkor pár száz MB-ba biztosan belefér az adatforgalmad, én 1 GB-os csomagot se szoktam túllépni, pedig régebben VoIP hívások is voltak a repertoárban, valamint állandó netkapcsolat, az adatkapcsolatot is csak igen ritkán kapcsolom ki, akkor is az akku üzemideje miatt.

    Egy kérdés: van olyan program, ami a hívásfogadást is a lockscreen-hez hasonló módon teszi lehetővé, vagyis ne fizikai/virtuális gombokat kelljen nyomkodni, ne is csúszkák legyenek, hanem egy "berajzolandó minta"?

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák