Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    válasz atillaahun #13176 üzenetére

    Örülök, hogy örvendetesnek találod. :K

    Nagyon jó lenne, ha lenne időm és szabad kapacitásom valami olyasmire, amit javasoltál, de sajnos dolgozom, úgyhogy sem időm, sem energiám nincs ilyesmire. Időnként írok egy cikkecskét, ami remélem, hogy sokak számára hasznos lehet, de több nem fér bele.

    Én nem tudnék olyan cikket írni, ahol szavazni lehet, mivel nem vagyok itt sem szerkesztő, sem moderátor.

    Egy olyan valamit viszont el tudnék képzelni, hogy legyen egy külön fül az androidos alkalmazásoknak, berendezve kategóriák szerint, és ha valaki ismer egy appot, ami az adott témához tartozik, írja be a listába, mellékeljen hozzá pár soros ismertetőt. Ha bárki más többet tud róla, akkor tudjon belenyúlni és javítani. Olyan Wikipédia-szerű androidos dologra gondoltam. Pillanatok alatt össze lehetne gyűjteni rengeteg okosságot, mert mindenkinek van egy pár kedvence, amit jól ismer. Lehetne egy "Jó tudni" részleg is, ahova a különféle spéci trükköket lehetne leírni. Persze ez nem rajtam múlik, és egyedül nagyon kevés lennék hozzá, de beszállnék, ha a szerkesztőség belemenne egy ilyesmi létrehozásába.

    Szerintem nagyon jó ez a topik, én elég régóta itt vagyok, bár nem írok mindig, de az elejétől kezdtem az olvasást, és nagyon sokat tanultam a topiklakóktól. Ha Te nem találod megfelelőnek a topikot, akkor ne látogasd. A keresőt használva mindent meg lehet találni. Persze jobb lenne, ha témakörök és kategóriák szerint szét lennének válogatva az appok, de nekem így is tökéletesen megfelel a dolog.

Aktív témák