Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz #16820480 #1070 üzenetére

    Lassítja, az biztos, de én a 21-es korom ellenére nem nagyon szeretek nem helyesen vagy rövidítve írni. A kalaposra álltam át, csak tudnám mi a kódja, hogy beírhassam ide a kalapos jelző helyett.. mindegy. Mondjuk.. lehet egy program, ami megváltoztatja, hogy mondjuk az Alt+Space kombinációval lehessen az utólag beírt karakternél léptetni az ékezetes variációk közt, gyorsabbá tehetné. TyTN-ömnél megszoktam, hogy melyiknél 2, 4, 5 vagy 6, 3 talán nem is volt, szóval eléggé gyorsan tudtam írni úgy. Itt sincs gond, napról napra gyorsabban írok vele, csak néha mellényomok, ha felnyúlok a kijelzőre egy ékezet miatt
    A vastagság meg.. a Motorola megcsinálta, nem olyan vastag, én nagyobbra számítottam, amikor kézbe vettem, hirtelen olyan picinek és vékonykának, törékenynek tűnt a nagy kapacitású akkus TyTN után. Kérdezték tőlem valamelyik nap, hogy mi az a "törés" ott alul (látnának egy Dream-et, azon tényleg van "törés"), mintha el lehetne tolni a kijelzőt. És eltoltam a kijelzőt.

    (#1069) animoo: így hirtelen 74-et számoltam, ebből 9 nem HTC, de ha a SE (X1 és) X10 ott van, akkor ennek is lehetne helye. Más is felvetette már, ha már egyszer xda developers, nem htc developers, akkor miért nem gyűjtenek oda minden jelentősebb xda-t.. talán nincs rá energiájuk, de szerintem a fórumozók életben tartanák, és legalább lenne egy fix hely, ahol biztos információt lehetne találni, nem kéne próbálgatni, hogy mi jó és mi nem jó erre, hisz azért mégis minden androidos telefon eltér valamennyire.

    Mindenesetre Köszönöm a hozzászólásokat, azt hiszem várok még és nyitva tartom a szemem, hátha a magyar fordítása a rendszernek eljut arra a szintre, hogy felbukkanjon valamilyen hivatalos kód, amivel valaki megoldja (az LG GW620-nak van hivatalos magyar megoldása, tehát mégis csak lehetséges, jó kérdés, miért nincs egységesítve ez a része az Androidnak).

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák