Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    Kérek egy kis segítséget. Wifi-vel szeretnék mp3-at küldeni a telefonomra mivel nincs adatkábelem, de sehogy sem akar összejönni. A Wifi file transfer app-pal próbálkoztam, de egyszerűen nem visz át mást csak a Mappát amiben az MP3-ak vannak illetve azon belül az mp3 file-okon kívül minden mást, pl borítóképet, legalábbis első alkalommal ezt csinálta. Másodjára kapcsolódtam és ahol eddig a gépen lévő file-okat tudtam kiválasztani a következő üzenet fogad: "Sorry this directory is not writeable".
    FTP kapcsolatot is próbáltam Total Commanderrel plusz a wifi transfel plugint is letöltöttem de lövésem sincs hogy működik, illetve a wifi transferrel telóról tudok küldeni, de fordítva nem. Az ftp-ről hiába olvasok cikkeket (mivel most akartam először kipróbálni) de egyszerűen nem akar összejönni sehogy sem a kapcsolat. Valaki ajánljon már egy működő és egyszerű alkalmazást eme bonyolult feladat elvégzésére... Nem gondoltam, hogy így meggyűlik ezzel a bajom..

Új hozzászólás Aktív témák