Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    Üdv!

    Valamelyik nap spotifyon kerestem egy zenét, majd beléptem a youtueba és ott is kerestem , végül a chromot indítottam el,de teljesen más okból.
    Egyszer csak felugrott,hogy vírust talált a készülékemen. Akarom a vírusírtást vagy valami ilyesmi kérdés. Rámentem és bedob egy oldalt,hogy 900 ft-ért fog 3 sms-t küldeni hetente( 2700 ft/hét). Arra természetesen nem mentem rá,de ha visszalépésre mentem, akkor elkezdett rezegni a telefon. Volt,hogy kétszer egymás után. Újraindítottam és újra csinálta. Azóta magától eltűnt,de ez fura.. lefuttattam vírusírtókat. Avg,avast talán.
    Semmit nem találtak.

    Illetve, szerintem elállítódott a telómon egy funkció,de ez nem biztos,hogy a " vírus " mitt. Régen nekem úgy volt beállítva, ha megnyitom a nemrég bezárt alkalmazásokat vagy futó progikat másnéven. ( kis kocka gomb,a jobb szélen) akkor összefűzve mutassa az ablakokat. Ergo, ha 10 chrome ablak van nyitva, akkor csak 1-et mutasson és ne 10-et. Ha rámegyek, akkor mutatja a 10 ablakot. Most mutatja már a kocka gomb után az összeset. Erre ötlet,hogy mivel is lehet visszaállítani ?

    Köszi előre is mindenkinek!

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák