Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goom

    senior tag

    válasz gulyasa #71312 üzenetére

    Nos, pl. a Locus Map Pro nem ingyenes. Pénzbe kerül. Jelenleg 1.955 magyar forint az ára. Akcióban kevesebb volt. Sorolhatnám, hogy mit (és mit nem) kapsz ennyiért manapság.

    A legegyszerűbb példa (hogy témába vágjon): két darab normál térkép ára.
    Az a papír, tudod... a széthajtogatós. Szakad, gyűrődik, kopik, megázik, de pár év múlva még akkor is újat kell venned, ha vigyáztál rá - mert változó világunkban ez is változik. Nincs zoom, sötétben lámpa kell hozzá, nem tehetsz rá réteget (pl. KMZ), nem mutatja, hogy éppen hol vagy, nem tudod rögzíteni és menteni vele, merre jártál, meg ilyen apró különbségek.
    A példában említett két darab térkép pontosan két tájegységet fed le - a Locus minimum négy országot ad ingyen. Színes, szintvonalas, tartalmaz POI-kat, útvonalat tervezhetsz vele... Egy évben kb. 20-30 alkalommal frissíti egy csapat. Folyamatosan dolgoznak rajta, és neked mindössze egyszer kell kifizetned az árát.
    Ami két papírtérkép ára.
    Bocs, tényleg hosszú lett, elnézést. Lehet, hogy kicsit OFF is?...
    És nem, nem dolgozom sem a Locus, sem más fejlesztőcsapat tagjaként. És nem vagyok jómódú, gazdag - bár a világ túlnyomó többségéhez képest de, igen. Mint itt mindannyian.

Új hozzászólás Aktív témák