Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Csináltam böngészőkről egy hevenyészett tesztet, aminek alapja az aksival való bánásmód és az adatforgalom volt, főleg azért mert egyre gyakrabban kapok a szolgáltatómtól a számlazárást megelőzően üzenetet, hogy lassacskán elfogy a keret.
    A forgalomhoz a my data managgert használtam, aksihoz a gyári adatokat néztem plusz még a Gsam batteryhez fordultam segítségért.
    Kerestem a számomra legmegfelelőbb böngészőt, mivel az Opera kiesett a pikszisből, mert amit a fiúk könyvjelző szinkronizáció címén csinálnak az egy bohózat.

    Ami nagyon meglepett, az az UC browser, mivel az aksit sem bántja és az adatokkal is csínján bánik, ezzel együtt ennek a menüjével szoptam a legtöbbet, nem tűnik felhasználóbarátnak, most pl a zoom az ami nem nyerte el a tetszésemet, még szórakozok majd a beállításokkal, de pl itt a fórumon is roppant bosszantó, hogy bizonyos szint alá nem tudok zoomolni, így ráklikkelni sem dolgokra, mellé gyakran sikerül.

    Szorosan mellette végzett az Opera beta, amiben végre már megy a bookmarks szinkronizáció, számomra a legegyszerűbb és átláthatóbb menüvel rendelkezik, viszont még erősen béta, zoomolás néha idegesítő és a jelszavakkal is csinál érdekes dolgokat, többszöri kísérletre sem léptet be oldalakra.Ha kiforrja magát a beta, akkor nagyon jó lesz.
    Viszont a text reflow itt a legjobb, a Blink motor teszi a dolgát, nem tudom, hogy a Dolphin és Uc browser alatt mi fut, de nem ilyen gyors a szöveg tördelése.

    Dolphin- az aksi és adatgyilkos.Hát kérem szépen a minőségnek ára van, mert ha normális adatcsomagom lenne, akkor ezt használnám.Villámgyors, sajnos a gesztusok használatára nem jöttem rá, az idő rövidsége miatt, a lastpasst is kipróbáltam volna, egyelőre viszont nálam csak wifi mellett alternatíva, de nincs semmi meglepő az óriási letöltési számokban a google playen.
    Aminek viszont nem jártam utána, mintha lett volna anno hír, több hír arról, hogy az alkalmazás gyűjti a felhasználok szokásait, látogatott oldalakat, stb.Passz, a Chrome nem?

    Naked- mivel webkitre épül, így sajnos Kitkat óta egyre többet nélkülöztem, erős kompromisszumok árán tudnám csak elfogadható mérvűvé varázsolni a felhasználói élményt.Állítgattam, aztán meglepődtem, mivel amiben régen bajnok volt(aksi, adat), Kitkat alatt már nem képes a régi szintet hozni.A fapadosok királya, Jelly Bean és alatta abszolút favorit volt.

    Ugyan kipróbáltam az Opera mini beta-t is, de el sem jutottam odáig, hogy a tesztbe is bedobjam, mivel még durvább bugokkal rendelkezik mint az Opera beta.

    Végszónak annyi, egyelőre barátkozom az UC browserrel, ha haverok leszünk, akkor a Dolphint sem veszem elő wifinél, az Opera meg ismét jó lehet ha kinövi a gyermekbetegségeit.

    Ha esetleg van vkinek tippje, hogy miként tudnám az UC browserben a zoomot fokozni, mivel egyszerűen egy szint alá nem megy, azt szívesen fogadom.

    teszt

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák