Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scarabaeus

    őstag

    Ingyenessé vált a SwiftKey, írta egy cikk. Kihasználtam az alkalmat, megnéztem, mennyivel tud többet a Samsung beépített "flow" írásánál. A cloudot kikapcsoltam, mert mások egyedi ajánlatait-szavait nem kérem, ha akarja, tanulja meg az enyémet, helyileg. Most viszont pár gombnyomásra vagyok az uninstalltól: komolyan nem lehet kikapcsolni az automatikus utólagos javítgatását? Speciálisabb szavakat betűnként beírva látom, hogy utána kijavítgatja nekem számára értelmesebb szavakra... Erre nem szorulok rá, és direkt betűnként írtam, mert nem valószínű, hogy a szótárában van. Nem kell javítani. De akkor is javítja. Kijavítom. Visszajavítja.

    A másik probléma, pl. legyen a szó az előbb említett "szótárában". Most már tudja, ezt a változatot, mert az előbb szerepelt. De nem tudja követni a magyar nyelv toldalékolásba mindent beleadó egyediségét, hogyan adhatok hozzá nekem tetsző toldalékokat, visszatörlöm a szóközt, beírom betűnként? Vonatkozik ez ritkább összetett szavakra is, persze. Flowban folytatva átírja még a szótövet is, huhh.

    Hm, nem sokáig marad ez, a beíromból bíromat csinált, utólag, de összeségében is, még pötyögve is hamarabb megírtam volna ezt a hozzászólást, mint így, szinte szavanként megküzdve az ő akaratával. Á, már nem törlöm ezt a hozzászólást, ahhoz sokat foglalkoztam vele, a programot törlöm. Ez rémálom...

    Quoth the Raven "Nevermore."

Új hozzászólás Aktív témák