Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz air #40386 üzenetére

    Kipróbáltam a ChatON-al, és a frissítések eltávolítása után eltűnt a beállítások/alkalmazások listájáról, de az alkalmazásoknál továbbra is ott van.

    A másik, hogy most feltettem a Kies-t először a gépre is, aztán böngészőből, de az nem átlátható, valami más kellene helyette. Olyan cucc, amivel csak bekapcsolom a wifit, és a PC-n (vagy a tableten is) a Total Commanderhez hasonlóan tudjak áthelyezni a belső és a külső tár között, meg a PC-ről oda-vissza.
    A netes felületén pl. ott van vagy 500 hívás a naplóból, meg vagy 500 könyvjelző amit a franc tudja mi alapján tett sorba.
    Valamint ami gáz, hogy az alap galéria és a zenelejátszó nem azt csinálja jelenleg amit akarok. Van egy angol könyvem aminek a CD-jét feltettem rá és ez a 2100 mp3 bekerült a zenelejátszóba is (a kies-ben is vegyesen bent van az a 50 zeneszám a 2100 angol között.), meg össze vissza osztályozta a zenéket gondolom mert szarul van kitöltve itt ott a mp3-ban az adatlap.
    A gallériában meg mappánként kerülnek be a cuccok, míg nekem úgy lenne a jó, hogy min 2 vagy 3 mappamélység legyen. Vagy van egy elsősegély könyv, ami jpg-k, azt is oda teszi.

Új hozzászólás Aktív témák